fredag 30. november 2018

Salto alfabet

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. BIJ ELKE LETTER EEN ANDERE SALTO ! Lars Peterzon 21views. Gjør øvelser i lytting, skriving og tale.


Se lenke til tegntolket versjon).

Salto Norsk 1–Ny utgave! Her er Lesekorpsets. Barna skal styre figuren Alf eller vennene hans der målet er å koble små bokstaver med bokstavlyden. Alle fikk vise frem det de hadde med.


På veien er det lurt å spise frukt og bær som gir ekstra energi og styrke. Unsubscribe from Timo Miedema? Lek med bokstaver og lyder.

Lesekorpset gir inspirasjon til å utforske alfabetet , og hjelper deg å finne lyder som hører til bokstavene. Pedagogisk programvare, undervisningsopplegg for smartboar fonter. Eventyret om da det ble orden på bokstavene til alfabetet.


Bokstavkongens alfabetsang er til slutt i videoen. Også enkeltbokstavene som representerer slike lyder, kalles vokaler, mens resten av bokstavene i alfabetet kalles konsonanter. Lytt, les og skriv. Lær nye ord om lek. Verb forklart med video og lyd.


Se ordene i setninger. Alfabetet Alfabetet _oppheng til veggDownload Dersom du ønsker å henge det opp på veggen, anbefales det å forstørre det til A3. Jeg bruker også å printe ut et sett som jeg bruker i samling, f. Rolig og reklamefri illustrert barnesang.


I prosessen med å lære alfabetet , er det også viktig at barna får et forhold til bokstavene gjennom å fysisk se dem, og ikke bare synge om dem. Skriv (tegn) alfabetet før dere synger! Derfor er det en god idé å hjelpe barna med å skrive (tegne) alfabetet på et ark før dere synger denne sangen.

Tallinjer og alfabetet. Den vanlige måten å representere diftonger på i skriftspråket (for språk med latinsk alfabet ) er å skrive bokstavene for de to vokallydene en oppfatter diftongen som, ved siden av hverandre. Vi har nå oppdatert Moava til ny versjon. Den siste tiden har vi gitt hele Moava.


Som før finner du alt innhold under de forskjellige trinnene i menyen over her. Bokstavtegnet blir hele tiden vist øverst på skjermen, først som liten bokstav og i neste runde som stor bokstav. Dette gjør at barna lærer å knytte bokstavlyden til både liten og stor bokstav.


Ord for alt Ny utgave 5-er Cappelens norskverk for 5. På dette nettstedet finner du oppgaver til hvert kapittel i bøkene. Forskning viser at det man skriver med handa, husker man bedre. I tillegg vil det være oppgaver knyttet til gule sider. Det må vi som lærer andre å lese og skrive ta konsekvensen av.


Derfor utvikler jeg fonter, slik at det er enkelt å lage egne meningsfylte skrivemaler for papir og blyant - og for sporing med finger eller penn på nettbrett eller PC med berøringsskjerm. Velkommen til Kaleido Digital Norsk for småskoletrinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg