onsdag 8. juli 2015

Babydan tarok seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Kan enkelt justeres opp el ned i sovehøyde ettersom barnet vokser.

Legg inn epostadressen din i feltet under så sender vi deg en epost med informasjon om handlekurvens innhold samt en link til butikken som lar deg fullføre kjøpet f. PC hjemme eller på hytta. Du kan bruke flere forlengere på en trappegrind for å nå riktig bredde. Sengen har en høydejusterbar bunn som gir gode muligheter for tilpasninger, samt avtagbar side for å stå inntil foreldresengen - og hjul for å enkelt flytte den rundt.


Selskapet har vunnet en rekke priser og premier for sine produkter både nasjonalt og internasjonalt. Hjemmesiden bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.


Laget av bøk og MDF.

Barnevognsmadrassen har en kjerne av skum, et lag med ull og et med lin. Madrassen har dessuten en termobunn og et trekk med antibakterielle egenskaper. Sikkerhet og komfort for den lille babyen med babyseng fra IKEA.


Barnas sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet Derfor har alle sprinkelsengene våre gjennomgått omfattende tester og overholder de strengeste sikkerhetsstandardene i verden. By My Side Bedside Crib er en fin babyseng som kan kobles på foreldresengen eller brukes som en separat seng. Derfor ønsker vi oss en barneseng der vi kan felle ned sprinklene og låse de opp igjen, eller en annen smart løsning. En smart og ekstra stabil seng , som først kan bruges med eller uden sengehest, og senere som halvhøj seng.


Med et forhæng kan den bruges til mange timers leg og hygge – men er også et perfekt skjul til legesagerne. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. BabyDan Manhattan Seng. Praktisk og sikker reiseseng som er enkel å slå opp og legge sammen. Perfekt å ta med på helgeturer og ferier.


Sengen er produsert i kraftig nylon og har finmasket nett på begge langsider. Den er også utstyrt med to store hjul, noe som gjør at det er lett å flytte på den. Den nye Alfred sprinkelseng har en praktisk heve- og senke-side, som kan slås opp og ned i en enkelt bevegelse uten bruk av verktøy.


Når siden er senket skåner du ryggen, når du tar opp barnet ditt. Sengen har dessuten høydejusterbar 3-posisjons lamelbunn, som gir ekstra god ventilasjon til madrassen din.

Les tester og omtaler før du kjøper. Kan brukes som By-My-Side seng. Den beskjedne størrelsen gjør den enkel å evt. Høydejusterbar bunn. Den passer utmerket til å brukes som både seng og stellematte på reisen og i hjemmet.


Nestet kan også brukes som innlegg i sprinkelsengen eller vognen for en ekstra koselig soveplass. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Dette foretak er et verdens ledende varemerker innen sikkerhet for barn.


For å gjøre ditt hjem barnesikkert har vi blant annet stilrene grinder som beskytter mot trapper eller ildsteder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg