torsdag 30. juli 2015

Fondant ingredienser

Cacas - Spesialister på bakeutstyr. Hold deg oppdatert. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene! Enklere blir det ikke! Rør sammen ingrediensene til havregrøten om kvelden før du legger deg, og vips har du ferdig grøt til frokost når du står opp.


Grøten bør stå minst timer i kjøleskapet.

Marshmallow- fondant. Denne fondanten kan brukes til å trekke kaker me til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.


En fondant er en sjokoladekake som er akkurat stekt slik at den ikke er flytende inni, men fortsatt er veldig fuktig. Det dette er kalles derimot for en mi-cuit. Stekes midt i ovnen ved 2grader i ca 8-minutter, til det ytterste laget har stivnet, men kaken fortsatt har en flytende kjerne. Steketiden vil variere fra ovn til ovn, så start med minutter og sjekk med en pinne om kjernen er flytende. Hjemmelavet fondant af skumfiduser.


Her får du den nemmeste opskrift på hjemmelavet fondant , som er perfekt til kager.

Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem. Fondant kan også brukes som erstatning for marsipan, og er enkel å farge med konditorfarge. Oetker Hvit Sukkerfondant Sukker, glukosesirup, vann, vegetabilsk olje (palmeolje), vannbindingsmiddel (glycerin), emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E26 E260), stabilisator (E413), aroma.


Sjokoladefondant kan fylles med det du måtte ønske. Overrask gjestene for eksempel med smak av Dumle-karameller eller søtt og salt peanøttsmør. Se mine forslag i ingredienslisten til høyre.


Tips: Kakene kan gjøres klare en dag eller to i forveien for så å stekes rett før servering. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Hvorfor ser du denne annonsen?


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Kaken lages i porsjonsformer og skal være stekt som kake ytterst, men likevel være som flytende, varm sjokoladesaus inni. Bruk så dyr og eksklusiv mørk sjokolade du får tak i, og du får en smak som er hvilken som helst gourmetrestaurant verdig!


Fondant betyr det å være smeltende på fransk - og dette er definitivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg