tirsdag 7. juli 2015

Irritert forhud

Du bør selv sørge for å være påpasselig med renhold av underlivet, og du bør skylle rommet under forhuden med vann eller klorheksidin to ganger daglig i et par dager. Dersom forhuden er trang, kan du skylle ved hjelp av en plastsprøyte uten spiss. Denne får du vanligvis enkelt innenfor forhuden , selv når det er trangt.


Problemet er at det gjør sykt vondt å trekke ned forhuden , den er ikke trang eller noe. Den er bare forferdelig vond å bevege eller ta på. Nå er hevelsen mindre, og følelsen er tilbake - bare enda verre, den virker veldig irritert.

Huden blir rød og irritert med sårdannelser. Etter hvert blir forhuden fortykket og trang og vanskelig å trekke tilbake. Renhold blir vanskelig, og seksuell aktivitet kan bli smertefull. Voksne menn kan få trang forhud ved hudsykdom som gir fortykket hud og arrdannelse.


Da kan det bli vanskelig å trekke tilbake forhuden , forklarer Grønning. Trang forhud hos voksne. Vanligste årsak er en autoimmun betennelsestilstand. Utslett på penis er et vanlig problem som ses av våre hudleger.


Innsendt spørsmål ­Sår og hoven forhud.

Jeg har i lengre tid vært plaget av sår og hoven forhud. Huden er rø sår og hoven innsiden av forhuden på strengen og fra til tuppen av forhuden. Har vært hos lege hvor jeg fikk canesten og daktacort mot sopp,men dette hjalp ikke.


Fikk også beskjed om å prøve fucidin. Man skal ikke, med mindre penis er irritert da. Vi måtte gjøre det på den ene av guttene våre fordi han var plaget med at forhuden ble rød og irritert. Da var det visst noe rusk som lå og irriterte inne i forhuden. Snakket med legen om det, og han sa vi måtte prøve å dra forhuden litt forsiktig tilbake og rense.


Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis. Ikke alle gutter beholder forhuden. Irritabel tarmsyndrom (irritable bowel syndrome, IBS) er en fellesbetegnelse for flere plager som har med tarm og fordøyelse å gjøre. Hei, jeg har over en periode naa vaert plaget med at huden bak forhuden er irritert.


Det kalles omskjæring. Jeg tenkte fOrst at det skulle gaa over hvis jeg bare tok det litt med ro med onaneringen, men dette har ikke vist seg aa vaere tilfelle. Huden er ogsaa veldig rOd til tider og klOr veldig, dessuten sprekker selv. Også voksne kan få trang forhud , selv om det ikke har vært et problem tidligere. Den vanligste årsaken, såvidt meg bekjent, er en autoimmun betennelsestilstand.


Huden kan bli rød og irritert med sårdannelser.

Men hvordan smører man den på penisen? Hei,jeg er en gutt på år som i lengre tid har vært plaget med røsår og hoven forhud. Forhuden er den huden som dekker.


Symptomene lindres ved avgang av luft og avføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg