mandag 13. juli 2015

Øretermometer hvad skal man lægge til

Nordens største utvalg og dagers angrerett. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!

Presise og raske termometer for måling av feber. Vi har fået et øretermometer forærende, men er der ikke noget med at det måler lavere end hvis man tager temp. Ved du hvor mange grader der skal lægges til før man kan sammenligne med en rektalt målt temp. Eller sagt på en anden måde hvor høj skal temp.


Disse data kan videresendes til lægen. Hvis man elsker teknologi og synes at de beskrevne funktioner er praktiske, kan dette øretermometer anbefales – men vi har givet det en lav karakter, fordi selve termometeret har et ringe design, ringere målefunktioner (end øretermometrene ovenfor) og er det dyreste i denne test. Ved øretermoneter, skal man lægge til.


Og kan ikke huske hvad man skal lægge til ved mund termometer.

Termometret skal måle temperaturen på trommehinden (med infrarøde stråler), så der skal løftes op i øret, og man skal sigte mod modsatte sides øje. Det er altså meget nemt at måle forkert med øretermometer. Måling i endetarmen er den mest brugte og mest præcise.


Hvilken type termometer skal man vælge? Pandetermometer eller rektal? Bliv klogere her, og læs mere om de forskellige typer temometre, og hvad de indebærer. Det er vigtigt at have det rette værktøj, når du lægger klikgulv.


Se, hvilket værktøj du skal bruge. Se også: Sådan løser du forhindringer, når du lægger kli. Man kan også teste ved at indsætte sidde og sætte.


Hvis du skal bruge sidde med i, skal du også bruge ligge med i. Skal du bruge sætte med æ, skal du også bruge lægge med æ. Folk lægger (sætter) gaverne under juletræet. Gaverne ligger (sidder) under juletræet. Man skal i princippet ikke lægge noget til men i stedet oplyse om, at det er målt i øret med et øretermometer , hvis man fx skal ringe til lægevagten.


De vil så nok i de fleste tilfælde bede om at man foretager målingen i endetarmen med et digetaltermometer (uden kviksølv) af hensyn til målingspålideligheden hos et lille barn. Med til termometret følger stk.

Skal man skifte mellem at måle temperaturen på børn i forskellige aldre, kræver det dog et ekstra trin for at skulle skifte aldersindstilling, men det er bestemt det lille stykke arbejde værd med tanke på, hvor god. Hvad er jeres erfaringer? Synes næsten det tangerer overgreb at tage Emilies temperatur rektalt og jeg overvejer derfor at købe et øretermometer. Falder renten kan du omlægge til et nyt fastforrentet lån med lavere rente.


Det vil give dig en lavere månedlig ydelse. Stiger renten derimo så vil din restgæld i boligen blive mindre. Og det vil komme dig kontant til gode, hvis du vælger at indfri dit lån før tid – fx fordi du skal sælge din bolig.


Har man et gammelt eternit tag som skal afskaffes, bør man lige sikre sig det ikke indeholder asbest inden man blot smider det i en affalds container. Og nogle banker siger, at man bør afsætte 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg