mandag 6. juli 2015

Dype kviser

Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.


Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne.

Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Man bør oppsøke en hudlege for å sikre riktig behandling så det ikke oppstår dype og synlige arr. Dersom du lett får arr etter kvisene. Det finnes andre hudsykdommer som har lignende symptomer. Ved behov for rask, enkel og trygg legehjelp kan du kontakte lege på nett.


Hvis du har tendens til å få dype kviser med arr kan dette vurderes behandlet av en hudlege med antibiotika tabletter i perioder og kremer mot akne. Ved arr har man også relativt lav terskel for å gi behandling med isotretinoin (roaccutan). P-piller kan hos enkelte ha en gunstig effekt.


Så hva bør du gjøre?

Store, underjordiske kviser kan tolkes som to tilstander, presiserer Johansen. Hun forklarer at det enten kan være bare en litt dypere kvise som dukker opp en gang i blant, ofte på haken eller langs kjeven – altså som beskrevet over – eller den type akne hvor man får flere dype og vonde knuter (noduler eller byller) under huden. I en alder av forandret Stines hud seg fra å være problemfri og pen, til å bli irritert med dype , vonde kviser og store porer. Hun prøvde mye forskjellig, både dyre og billige produkter uten hell. Cystisk akne - dype , vonde, hormonelle kviser.


Er det ikke forferdelig? Og jeg vet om mange som har vært kvisefrie i hele sitt liv, hvor disse dype , vonde cystiske kvisene plutselig kommer i voksen alder. Akne hos voksne rammer ofte nedre del av kinn, hake og hals. Dette omtales som U-sone, til motsetning fra T-sone i tenårene. Voksne har større tendens til å danne dype betente dype kviser.


Kviser , eller akne kan deles inn i mil moderat og alvorlig akne. Sykdommen kommer blant annet av økt talgproduksjon, økt tilvekst av bakterier og betennelse i den felles utførselsgangen fra talgkjertelen og hårsekken. Dette kan føre til kviser og hudormer, og kan også føre til verkefylte byller. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser.


Men ikke klem på den! Ved store, dype kviser og byller. Hvis du plutselig får akneliknende problemer i voksen alder. Mange som sliter med kviser opplever at man får råd fra folk uten å ha spurt om det.


Vi har spurt hudlege Michael Zangani om hva som stemmer.

Jeg har slike vonde kviser som sitter dypt i huden og ikke kan skvises,såkalte underhudskviser. Og når jeg skriver at de aldri forsvinner,så mener jeg at det går flere måneder før alle synlige tegn er borte. Vonde kviser i underlivet. En mer alvorlig tilstand er dype kviser eller byller i underlivet. Zangani forklarer at dette skyldes en betennelse i hårsekken og svettekjertler som hovedsakelig ses i armhuler, lysken, genitalia og under brystene hos kvinner.


Det danner seg ømme, betente knuter i disse områdene som kan sprekke og tømme seg. Noen har dype betente kviser som kan føre til arr, mens andre har nuppete hud eller sorte prikker. Kvisene kan dekke store deler av ansiktet, bryst og rygg, eller kun rundt hake, nese og panne. Det er helt unødvendig å gå med kviser i dagens samfunn.


Jeg tar bare en pille daglig og det har fungert som bare det på mine dype kviser i ansiktet og på ryggen. Det er i følge legen min bare svak antibiotika som dreper acne-bakterie blant annet. Krogsgård forteller at en hudpleier kan foreta en dyprens av huden, noe som både kan forebygge og behandle slike underjordiske kviser. Blant annet kan det benyttes et apparat som heter Vapozone. Dette varmer opp huden med damp, slik at porene åpnes og det blir lettere å få fjernet talg, hudormer og kviser.


Det er altså samme årsak til både små hudormer og dype , underjordiske kviser. Og det er sistnevnte som skaper mest trøbbel for folk flest. De verker, er hovne og ømme, og de er vanskelige å bli kvitt når de først har dukket opp.


Noen har bare små kviser som forsvinner av seg selv, mens andre har store og mer dype kviser som kan gi arr. Man vurdere derfor behandling litt utifra hvor mye kviser du har, og om de gir deg arr eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg