tirsdag 28. juli 2015

Middagsplanlegger kiwi

Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Etter samboerparet begynte med middagsplanlegging hver helg, klarer de seg helt fint på et stramt budsjett. Start med å se hva du har i skapet fra før! Hos KIWI kan du kjøpe nettopp det! Våre enkeltpakninger får du blant annet med kyllingfilet, strimlet svinekjøtt, torskefilet, laksefilet, ytrefilet av svin, rødbeteburger, fiskeburger, skinnfri kjøttpølse og stekte karbonader.


Alle pakkene koster enten 1eller 290. Test vår middagsplanlegger her! Perfekt for studenter eller.


Et utvalg KIWI -butikker vil denne uken utvide lunsjhyllen sin med nye ferdige lunsjretter, flere mellommåltider og nye frukt- og grønnsaksshots. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat.


Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Det enkle er ofte det beste. Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg.


Middagsplanlegger kiwi

Hva skal du ha til middag i dag? Masse middager til én! For mange er dette hverdagens store spørsmål.


Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Følger du denne oppskriften på helstekt kylling i form, får du en deilig og saftig middag. Dessuten lager den seg nesten selv også! KIWIs Trumf-kunder har til sammen hele 8millioner kroner stående i bonus, forteller KIWI -sjef Jan Paul Bjørkøy. Kiwi -appen er testens vinner, både hos familien og ekspertene.


Appen er den eneste der du kan ha flere handlelister. I tillegg kan du dele handlelistene med hvem du vil, også i sanntid. SPAR og EUROSPAR har 2butikker i hele landet!


Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer. Prøv KIWIs middagsplanlegger her! En av rettene Charlotte laget i sin 4-dagersmeny var ovnsbakt laks med rotmos. Jeg ble så inspirert av fiskeretten Tine laget da hun var hos oss.


Den var enkel å lage, men smakte kjempegodt, sier hun. I fjor var tallet på de som hadde lastet ned en matvare-app på mobilen prosent. I år svarer prosent det samme. Noen apper brukes kun til planlegging, som Rema sin Middagsplanlegger eller Kiwi Huskeliste, mens andre, som Rema sin Æ-app gir brukeren fordeler andre kunder ikke får.


Appene som matvarekjedene tilbyr er forskjellige. Noen er rene planleggingsapper, som Remas Middagsplanlegger og Kiwis Huskeliste, hvor du kan liste opp innkjøp og lage ukesmenyer. Middagsplanen min blir til delvis ut fra hva jeg har lyst på, delvis fra hva som er på tilbud.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Her får du gode oppskrifter på fristende retter, og tips og triks for å gjøre matlagingen litt enklere. Coop Mega er supermarkedet med stort utvalg. Reinsdyrskav – som også blir kalt finnbiff – er viddas hurtigmat som det er enkelt og raskt å lage nydelige matretter av.


Skavet kan legges rett i stekepanna fra fryseren, og sammen med et beger rømme, litt sopp og krydder har du et festmåltid på rekordtid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg