torsdag 16. juli 2015

Trampolinepark hamar

Finn Trampoline Hamar. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vÃ¥re priser og pakker her. Bare minutter til fots eller minutter fra sentrum. Kontakt oss pÃ¥ telefon eller epost.


Rush trampolinepark Hamar. Med etableringen på Hamar , ser driverne for seg å trekke spretne besøkende fra hele Innlandet. Hamar er en mindre by enn Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, der vi er etablert fra før. Bestill trampolinehopp eller bursdagsfeiring idag!


Men vi tror at Hamar -regionen, med hele strekningen fra Elverum til Gjøvik og Lillehammer, er moden for dette. Velkommen Heim i Hamar ! Bare kom innom oss så hjelper vi deg så godt vi kan med et hyggelig sted å sitte. Daglig leder er hamarsingen Mathias Bergum (30). Det nye Hamar -selskapet planlegger stor trampolinepark i et stort bygg mellom Hamar sentrum og Maxi kjøpesenter. Målet er fortsatt en åpning til sommeren.


Trampolinepark hamar

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Der får alle barn lov å hoppe i en time, mens foreldrene kan slappe av med en kaffekopp og bli kjent med andre foreldre. I det store bygget ved Maxi bygges det trampoliner i full fart.


Gravity Sports Trampolinepark - et hoppeparadis i Tønsberg. Her har vi samlet lenker vedrørende de største grøntområdene i Hamar : Ankerskogen (parkområdet) Bryggeriparken Triangelparken Hamar park Jernbaneparken Strandgateparken Koigen - område ved Mjøsa med stran stupeanlegg, volleyballbaner, basketbane, skateanlegg med mer. Så hos er du hjertelig velkommen uten reservasjon. Sjekk ut Trampoline Hamar.


Discover Trampoline With. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Stort utvalg av hotell i Hamar.


Flere av de besøkende jeg snakket med gjorde sin trampolinepark -debut. Noen hadde aldri vært på noe tilsvarende, og for noen var det nærmeste trampolina i hagen. Flere av foreldrene var positivt innstilt til parken, og den yngre garde kunne nok drevet på et par timer til, kanskje til og med dager, i den relativt nye trampolineparken på Hamar. The next video is starting stop. GRAVITY SPORTS TRAMPOLINEPARK ! Trampolineparkene ligger i Larvik og Tønsberg, kun minutters kjøring fra de største tettstedene i Grenland og Vestfold.


Skyland Trampolinepark er et sted hvor barn og voksne kan utfolde seg akrobatisk på trampoliner, skumgrop, thumbletrack med mer. Skyland setter sikkerheten i forsetet og tar som mål å gjøre aktiviteten sikrere og morsomere gjennom organisert trening med erfarne instruktører. Interessen for parken gjorde at eierne etter hvert har åpnet trampolineparker i Trondheim, Bergen og Stavanger, skriver Haugesunds avis.


I desember vil park nummer sju være på plass på Haugalandet. Adressen blir Norheimsmarka 1 på sørsiden av Burger King og Montér.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg