torsdag 9. juli 2015

Maur i huset forsikring

Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter her! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse.


Les mer om kollektive forsikringer her! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Storebrand har en såkalt Super- forsikring som dekker skader på boligen som er forårsaket av insekter og dyr, samt skade ved treødeleggende sopp og råte. Hvis du ser maur inne om vinteren er det stor sannsynlighet for at de bor inne i huset , forteller Svein Stormoen, skadesjef i Norsk Hussopp Forsikring. Mistenker du maurangrep i huset eller på hytta er det spesielt noen tegn du bør se etter. Ser du maur inne om vinteren er det derfor sannsynlig at de bor i huset.


Har du maur inne om sommeren, behøver ikke det bety at du har et angrep. Men vær obs hvis du ser maurene bevege seg i faste stier inne i eller ved huset. Stier utvendig og på vei inn i huset der maur frakter næring (næringen fraktes inn til kolonien). På vinteren går mauren i dvale så dersom du oppdager maur inne på vinteren bør du være oppmerksom.


Mauren går i dvale om vinteren.

Hvordan bli kvitt maur - bekjempe maur. Et svært yndet sted for maur å bo er i isoporlaget under sålen på huset og varmekablene på badet. Kjøper du If husforsikring kan du være trygg på at huset ditt er riktig forsikret.


Sjekk dekning og pris på ditt hus hos If Forsikring Norge! Huset faller ikke ned på en uke eller to. Behold roen og følg litt me men maur er ikke til å undervurdere.


Stokkmauren kan gjøre alvorlig skade, forteller Kvamme. De kan også ha søsterkolonier, altså kan det være flere kolonier i huset ditt. Skadedyr som er utbredt i norske hjem er maur , mus, rotter, stripet borebiller og veggedyr. Et økende problem vedrørende maur , er maur som etablerer kolonier i polystyren under støpt dekke. Lukt fra døde dyr kan også bli svært sjenerende.


Det finnes selvfølgelig en rekke andre skadedyr også, men ikke alt som dekkes av forsikringer. Enkelte maur kryper omkring i huset. Flygende maur samler seg i grupper ute på husveggene når maurene svermer. Det samler seg avfall som gnag av treverk (spon), larve og puppehuder og døde maur på steder i huset. Hus og hytter i skogterreng med bartrær kan bli angrepet av stokkmaur.


Vi garanterer å betale alle kostnader i forbindelse med gjenoppbygging av huset , uten fradrag for aldring og slitasje. Total gjenoppføring ved mer enn skade: Når det ikke er mulig eller hensiktsmessig å reparere boligen, kaller vi det totalskade. I slike tilfeller er det lurt å bygge helt ny bolig.

Sjekken kan også avdekke feil og mangler i tide, slik at du eventuelt kan reklamere ovenfor byggherre eller selger. Unngå å ha ved eller treverk liggende rundt huset , sier Anders Aak, forsker ved avdeling for skadedyrkontroll ved Folkehelseinstituttet. Plages du av maur inne er det gjerne svart skogmaur, også kjent som sukkermaur, du har fått besøk av. Disse er ikke veldig farlige og drar igjen så snart det er varmt nok og mat nok ute. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen.


Der er markante forskjeller mellom forsikringsselskapene både på priser og dekning. Om du tar deg tid til å finne beste forsikring for deg og din bolig, er det derfor store gevinster å hente. Andre ganger kreves det at man bryter opp gulv eller andre deler av huset , og bekjempelsen kan ta lengre tid.


Dette avhenger av omfanget i hvert enkelt tilfelle. Du finner masse råd og tips mot maur i vår skadedyrshop. Når maurene kommer inn i huset på leting etter mat,.


Har du hus, må du ha egen forsikring på huset. Som medlem i et LO-forbund får du toppforsikring uten tillegg i prisen, og lavere egenandel ved skade. Det er Norsk Hussopp Forsikring (NHF),.


Du kan ha behov for spesialforsikring på buna fotoutstyr med mer ved bruk utenfor hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg