fredag 3. juli 2015

Brun utflod tegn på graviditet

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Brun utflod kan være et tegn på graviditet. Jeg vil anbefale deg å ta en graviditetstest. Takk for at du skriver til ung.

Når du har p-stav og i tillegg bruker p-piller er du godt beskyttet mot graviditet. I de aller aller fleste tilfeller, går det bra. Livmorhalsen og slimhinnene i skjeden er veldig skjøre og blodfylte på denne tiden. Det kan fort komme en bloddråpe, spesielt etter samleie eller trening, og det skal bare en mikroskopisk dråpe til før utfloden farges.


En sjelden gang er brunlig utflod tegn på en spontanabort er på gang. Jeg begynte på sukkerpillene for fire dager siden, men mensen kom ikke, i stedenfor har jeg hatt noe som ser ut som brun utflod som kommer og går i ulike mengder. Kan dette være et tegn på at jeg er gravid eller på at noe annet er galt?


Har gått på de samme pillene i snart to år og har aldri opplevd noe lignende før.

Blodfargen kan også ha noe å si. Brunt utflod er gjerne et tegn på en gammel blødning. Det er ingen fersk, ny blødning. Hvis du opplever blødning sammen med smerte, skal du være litt på vakt. Men det er mulig å få noen tegn og symptomer på at man er gravi allerede før dato for forventet menstruasjon har passert.


Tidlige symptomer på graviditet. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet , eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Tegn som da kan forveksles med premenstruelle plager, sier jordmor Tove.


Symptomene på graviditet skyldes naturlige endringer i hormonproduksjonen og av mekaniske forhol så som press mot urinblæra. Noen symptomer debuterer tidlig, som kvalme, andre symptomer utvikler seg smått om senn utover i graviditeten. Uteblitt mensblødning er vanligvis første tegn på graviditet. Er brun utflod en start på mensen eller kan jeg være gravid?


Hvis man tror man er gravi er en graviditetsprøve den beste måten å bekrefte eller avkrefte det på. Syns det er en litt rar mens jeg nå i såfall har. Har bare litt mørk utflod i truseinnlegget, og når jeg tisser kommer det kanskje et par bitte små mørke tråder som nesten ikke er synlige.


SVAR: Hei Så fint at du kontakter ung.

En del som bruker p stav opplever å få blødningsforstyrrelser, mer- eller mindre blødni. Jeg hadde typiske menssmerter på forhånd. Blodet var klumpete og brunt , ikke friskt i det hele tatt, og minnet mer om tykk utflod. Jeg har ikke fått vanlig mens etter dette.


Kjenner ellers lite symptomer. I dag skal jeg ta en test og oppsøke lege. Men de kan måle hcg to ganger med litt mellomrom å sjekke at den stiger da(den skal stige ganske hurtig nå). Men brun utflod er et mye bedre tegn enn ferskt blod. Utflod - et tegn på graviditet ! Jeg er uker på vei og i dag morges kom det brunt på papiret når jeg tisset.


Hos meg var det dessverre begynnelsen på en spontanabort. Hadde brun utflod allerede i uke 5- fikk se bankende hjerte litt senere (legen sa at spottingen kunne være et tegn på MA eller begynnende spontanabort), men spottingen kom tilbake og det endte i spontanabort. Vet om flere det har gått bra for også, og håper det gjør det for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg