tirsdag 7. juli 2015

Buss til sverige fra trondheim

Bestill hotell nå, spar opptil. Gratis avbestilling! Ingen bestillingsgebyr. Beleilige flyvningstider. Bussene til Coop Extra kjører forskjellige ruter, som dekker det meste av Trondheim.

Rutene avhenger av hvilken dag du skal reise, men vi har avgang fra Munkegata hver dag. Den går også på ettermiddagene på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Thorleifs bussreiser har et stort utvalg busser til leie for både korte og lange turer. Vi tilbyr også gratis handleturer fra Trondheim til Storlien. Besøk nettsiden og les mer om våre turer.


Buss og trikk, Trondheimsområdet Rutetabeller og linjekart for Trondheim , Melhus og Malvik Se linjekart for Trondheimsområdet ( PDF, 1MB ) og kart over knute- og omstigningspunkt. Vill du inte köra bil?

Ring för platsbokning och tider. Finn flybilletter fra Trondheim til Stockholm enkelt og greit Nedenfor ser du de beste prisene for dine flybilletter for de neste tre månedene. Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Ypperlige turbusser og busser til kortere turer.


Vi leier ut våre busser med sjåfør. Lengre ned på siden finnes en oversikt over de ulike bussene til leie, med bilder og informasjon om den enkelte bussen. Våre busser er stasjonert i Trondheim , og vi leier ut i Trondheims-området.


Lei buss av oss til konkurransedyktige priser, så sørger. Her finner du oversikt over rutetilbudet til ATB. Det samme gjør VY Regiontog på strekningen Trondheim - Bodø.


Se rute- og prisinformasjon her. Les også om bestillingstransport. Før du reiser er det lurt å sjekke at alt er på plass. Lurer du på hva du kan ha med deg på bussen , regler for dyr eller fasiliteter på bussen , se fanen På bussen under.


Planlegg bussreisen din her!

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. Dette kommer i tillegg til dagens rute (FB 73) som vil bli kjørt uforandret. Flybussen betjener holdeplasser nær Sirkus Shopping, Solsiden, Trondheim Sentralstasjon, Studentersamfundet, St Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen og Lerkendal.


Oslo - Kristiansand og Oslo - Stavanger. Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling. Lavprisekspressen legger ut flere billetter fra Kr 9- på de fleste avgangene.


Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Værnes Ekspressen – Unibuss Ekspress. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods. Reis rett til skiløypa. Vinteren er her og det er klart for ny skisesong.


Vi viser deg hvordan du enkelt kommer deg i løypa og bakken - uten bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg