onsdag 15. juli 2015

Refinansiere billån

Refinansiere billån

Skal du kjøpe eller selge bruktbil? Last ned bruktbilkontrakt her! Les mer og se våre tester her! Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Få øre i rabatt per liter. Rente , kr 150. Vi hjelper deg med finansiering. Effektiv rente fra.


Med LOfavør Billån er det selve kjøretøyet som er panteobjektet, ikke boligen. Du kan refinansiere et billån med pant i bilen hvis enkelte kriterier oppfylles. Har du et kaskofritt billån står du helt fritt til å refinansiere lånet, uavhengig av kriterier. Alle har også mulighet til å refinansiere billånet inn i boliglånet dersom man kan stille tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom.


Har man vært boligeier i noen år og betalt ned en del på boliglånet, så har man kanskje rom for å refinansiere billånet inn i boliglånet. Refinansiere billån inn i boliglånet. Dette vil være gunstig ettersom man slipper ekstra renter og gebyrer til en ekstra bank, samtidig som rentenivået på boliglån i Norge er historisk lavt.


Hvorfor refinansiere billån ? Når en bank skal vurdere din låneevne til kjøp av bolig, er det dine totale inntekter og utgifter som teller. Har du lavere kostnader på billånet, vil dette kunne utgjøre høyere lån til kjøp av bolig. Om du tok opp et usikret lån for å finansiere bilkjøpet blir refinansiering en helt annen affære. Da står du totalt fritt til å velge hvor du vil flytte lånet, og prosessen er betydelig enklere.


Ved billån er lånet tatt opp med sikkerhet i bilen. Ved refinansiering av pantesikret billån vil det nye lånet erstatte det gamle billånet. I mange tilfeller kan du refinansiere billån uten sikkerhet i bilen. Da slipper du å ha kaskodekning på bilen, og kan velge en billigere forsikring. BN Bank hjelper deg gjerne med å flytte det og kontakter deg i løpet av én virkedag for å gi deg et tilbud.


Vurderer du å refinansiere boliglånet? Få tips om hva du bør tenke på før du søker om refinansiering. Grunnen til at det er vanskelig å refinansiere et billån med pant i bilen, er at det kun er når du kjøper bilen, at du kan ta pant i bilen, sier viseadministrerende direktør i DnBNOR Finans, Morten Gullhaug.


Nye långivere kan ikke ta et nytt pant i bilen, og derfor må pantet overføres fra den tidligere finansinstitusjonen. Har verdien på boligen din økt, kan du refinansiere boliglånet ditt og låne mer til oppussing. Ved å refinansiere dyr gjeld fra kredittkort og smålån kan du spare store beløp. Den gjennomsnittlige effektive renten på kredittkort er på omlag mens gjennomsnittet på et refinansieringslån via de beste bankene er på omlag. Har du flere billån kan du samle disse i et enkelt lån, slik at du får alt på en regning.


Refinansiere billån

Du kan også refinansiere et billån i et nytt lån. Dette lønner seg om betingelsene på det nye lånet er bedre enn på det gamle. Når vi utbetaler boliglånet innfrir vi bare boliglånet du har i annen bank.


Hvis du ønsker å innfri annen gjel som for eksempel billån eller forbrukslån, må du selv gjøre det med restbeløpet du får utbetalt på brukskontoen din etter at boliglånet er innfridd. Poenget med å refinansiere lån, både med og uten sikkerhet, er at man skal spare penger på det. Billigere og mer oversiktlig. Har man tatt ut lån med sikkerhet i noe mindre sikkert enn bolig–- som egentlig er praktisk talt alt, fra billån og hele veien til usikret kredittkortgjel kan man spare betydelige summer i reduserte rentekostnader og termingebyrer ved å ta opp lån med en tilsvarende sum med sikkerhet i eiendommen.


Samlet gjeld betyr at du bare får én faktura hver måne lavere rente og bedre oversikt over økonomien. Dersom du takker ja til et tilbud om refinansieringslån, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Med en refinansiering kan du få orden i økonomien og spare et betydelig beløp hver eneste måned.


Dersom du har flere smålån, handlekonto, avbetalingsordninger og kredittkort kan man spare mye penger ved å refinansiere denne gjelden i et større og rimeligere lån. Her får du billån med lav rente og ingen gebyr. Prøv vår lånekalkulator, søk på nett og få svar med en gang. Vi tilbyr billån med eller uten egenkapital med inntil års nedbetaling, søk om lån eller lånebevis i dag! Vi er spesialister på billån , forbrukslån, kredittkort og sparing.


Refinansiere billån

Santander er en norsk bank, og er størst på billån i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg