fredag 24. juli 2015

Varmt land september

Det vakre landet ved det Adriatiske hav lokker med en gjennomsnittstemperatur på grader på dagen, litt kaldere på natten og grader i havet. Mest varme får du i landets sørligere deler. Det regner også mer i september enn midt på sommeren.


Populære reisemål er Makarska rivieraen, Split, Dubrovnik, Hvar og Istria for å nevne noen. I tillegg til sol har øya mange strender, grønn natur, antikke templer, ridderborger, shopping og kveldsliv.

Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Det kroatiske kystområdet har et typisk Middelhavsklima. Regnbyer kan forekomme, men de er som regel kortvarige.


Förutom sol har ön gott om stränder, grön natur, antika tempel, riddarborgar, shopping och kvällsnöjen. Vi har laget en enkel oversikt over hvor det er varmt i oktober. Varme land i oktober.

Her har vi valgt ut land , eller rettere sagt reisemål, som du kan finne charterreiser til i desember. Som juni er også juli måneden for å finne varme turer ikke alt for langt fra hjemme, og i land som Tyrkia er du sikret en varm sommerferie. Sjekk også ut Dubrovnik eller Split i Kroatia, hvor du finner flust av både flotte strender og kulturelle impulser. Fortsatt stabilt vær med mye sol tidlig på høsten, med en temperatur på omkring grader i september - lokale regnbyger kan forekomme. I oktober er været mer vekslende - solrike perioder blandet med overskyet og regnskurer, men fortsatt varmt.


I september ligger medeltemperaturen dagtid på grader och i havet är det 27. Om du ska utforska bergsområdena på Bali är det bra att ta med en tröja då det är kyligare inåt landet. Charter till Bali i september. Sök och jämför alla charterresor på Reseguiden.


Jeg skal bestille tur for meg å damen i høstferien. Vi vil helst til et varmt land med bademuligheter, så billig som mulig. Selv kunne jeg tenkt å reise kun med fly, slik at vi måtte ha booket hotell selv. Forslag til hvor vi kan reise? September er den første høstmåneden, men hele landet hadde flere dager med skikkelig sommervarme.


Oslo fikk hele ti dager med over grader.

Midt-Norge hadde det uvanlig varmt 8-9. Du kan i praksis reise til Marrakech og Marokko absolutt når som helst på året, men de fleste vil finne klimaet ubehagelig varmt fra medio juni til september. Ustabilt Hun forklarer fenomenet med at nordmenn bor i et land med særdeles ustabilt vær.


Jeg trudde høysommer ofte kom litt senere i syden. Selvsagt litt avhengig av når i september man skal reise. Mange europeere har vel ferie senere enn nordmenn så det kan man jo også ta med i vurderingene. August er vel fellesferie i store deler av sør-europa.


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Vill du ha ännu varmare? Det finns resmål i oktober som fortfarande håller temperaturer mellan och grader.


Resmål där även havet fortfarande är skönt att bada i. Välj ett resmål i Europa eller flyg lite längre bort. På solsäkra Cypern stannar sommarvärmen länge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg