fredag 3. juli 2015

Lopper i hus

Bli kvitt lopper , maur, skjeggkre, fluer og møll. Kjøp skadedyrsprodukter her! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Folk får dem på seg fra bakken, fra trær ( lopper kan ha falt ned på verandaen), matter, sengetøy som henger ute, via dyr og inn i hus. Masseangrep ses ofte når fuglereder fjernes fra hus eller fuglekasser og redene blir liggende på bakken.


Loppene tar seg inn i hus og finner raskt fram til sovende personer.

Masseangrep sees ofte når fuglereder fjernes fra hus eller fuglekasser og redene blir liggende på bakken. Hunder og katter drar ofte loppene inn i hus ,. Fugleloppen formerer seg om våren i reir med fugleunger. Den vil hoppe mot fugler, mennesker, katter og andre dyr som er i (nærheten av) reiret, eller falle på bakken og vente på nytt vertsdyr der. Folk får loppene fra bakken, trær, matter, sengetøy som henger ute, via dyr og inn i hus.


Omgivelserne skal også behandles for lopper Det nemmeste er at give kæledyre en månedlig forebyggende behandling mod lopper , INDEN dyrene møder loppen, men er skaden sket, skal bekæmpelsen tilrettelægges grundigt. Loppestikk er insektstikk som skyldes lopper. Hønselopper (Cerotaphyllus gallinae) står for ca.

Lopper overfører ikke sykdom i Norge. De øvrige loppene som stikker i Norge, er lopper fra ekorn, pinnsvin, rotte og andre arter fuglelopper i slekten Ceratophyllus. Husk også at give huset en omgang med loppemiddel.


Find de bedste, mest miljøvenlige og billigst loppemidler til huset her. De kommer seg ofte inn gjennom ventiler og vinduer i boligen. Der fortsetter de å vente på et vertsdyr.


Slike lopper vil angripe beina på dyr og mennesker. Sprøyting av værelser i hytte og hus har ingen hensikt. Bruk av permetrinimpregnerte insektnett kan anbefales der man opplever gjentatte loppebitt mens man sover. Normalt er det fra et fuglereir i nærheten av huset, eller i selve huset. De sitter på bakken, og spretter opp når man går forbi, eller tar seg direkte gjennom sprekker og inn i huset.


Utseendet av lopper i leiligheten er en ekstremt ubehagelig hendelse. Hurtig hoppende insekter, plager med sine biter, gir mange bekymringer til alle husstandsmedlemmer. Med spørsmålet om hvordan å kvitte seg med lopper , blir ikke bare eiere av kjæledyr møtt, men også eiere av hus hvis terskel ikke krysses av en firbent venns tass. Hvis du har lopper i hus , bør du støvsuge tepper, sengetøy og ventiler. Hvis du vet at loppa er et gjentakende problem, anbefaler vi å bruke permetrinimpregnerte insektnett mens du sover, råder Ottesen.


MIDD OG LOPPER I SENGEN: Det norske tørre og kjølige klimaet er ikke middens ønskeste men dersom du holder det fuktig og varmt på soverommet kan du nesten være sikker på at den kommer.

Når lopper frembryder af deres pupper, kan de kun overleve i mere end én uges ti hvis de får adgang til blod. De optimale leveforhold for lopper er – 30ºC med en relativ luftfugtighed på. Les også: Vegglusen tilbake i fullt monn i Danmark. Hvis du skal fjerne fuglereir bør du gjøre det 2-uker etter at ungene er fløyet, da er det minst lopper.


Det lureste er å bruke regntøy mens du fjerner redene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg