fredag 3. juli 2015

Kaste opp galle

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Matforgiftning: mat som er kokt i uhygieniske forhold blitt forurenset av ulike mikroorganismer som bakterier og virus. Spise uhygienisk mat, kan føre til en rekke helseproblemer som diaré, magesmerter og feber. De som rammes av matforgiftning, ikke bare kaste den forurenset mat, men de er også å kaste opp gul galle.


Like før du kaster opp får du en kraftig tarmbevegelse i tynntarm som går feil vei, og tømmer tarminnholdet over i magesekken. Det forklarer hvorfor oppkast ofte er gallefarget, og hvorfor du kan forsette å kaste opp i lang tid selv om magesekken tømmes ved hver brekning. Galle er et væske som er gjort i leveren og lagret i galleblæren.


Den beveger seg deretter til tynntarmen din, hvor det hjelper kroppen din å fordøye fett fra mat. Galle består av gallsalter, bilirubin, kolesterol, elektrolytter og vann. Grunner til at du kan kaste galle inkluderer: oppkast med tom mage.


Det reiser deretter til tynntarmen din, hvor det hjelper kroppen din å fordøye fett fra mat. Overdreven oppkast i seg selv kan være grunnen til å se galle , men virus og andre årsaker til irritasjon er også vanlige årsaker. Handlingen med å kaste opp er en normal kroppslig respons på en form for forstyrrelse i fordøyelseskanalen, med kroppen din forsøker å rette opp unormaliteten ved å utvise den. Hvis du drikker ofte og lite vil du beholde mer av det du drikker, og selv om noe kommer opp igjen vil du holde på noe.


Dessuten kaster du opp galle hvis magen er helt tom, og det er skikkelig ubehagelig, sier Nedregård. Det kan lønne seg å drikke små super, omtrent på størrelse med en teskje, ofte fremfor å drikke slurker av gangen. Blir kvalmen kraftig fører dette nesten alltid til at du kaster opp , noe som gjerne bedrer kvalmen forbigående. Kaste opp eller ikke kaste opp ? Men det at du kaster opp , er ifølge Giulia Enders en stor prestasjon i seg selv, selv om det kanskje ikke er det første du tenker på når du står bøyd over doskåla. Men Giulia forklarer her hvor mye som faktisk skjer i kroppen din, før du kaster opp.


Den inneholder delvis avfallsstoffer som er skilt ut av leveren, og dels stoffer som bidrar til fettfordøyelsen i tarmen. Galle produseres i leveren, og det lages ca. Gallesaltene består av gallesyre som blir dannet i leveren av kolesterol bundet til en aminosyre.


Gallen inneholder også lipider og avfallsstoffer. Tar matvarer man er allergisk mot utløser en immunrespons spørre dem til å kaste opp , og selv kaste opp galle. Oppkast etterfølges av pusteproblemer, magekramper samt en rennende nese.


Man bør holde deg unna matvarer som de er allergiske. Mindre reaksjoner vanligvis avta etter en stund. Vi vil diskutere hva galle er og hva som får deg til å kaste opp gul galle så vel som hjemme rettsmidler og forebyggende tiltak som du kan ta for å bekjempe dette problem.


Bile, også kjent som galle , er en skarp, etsende og ubehagelig smakende væske som kan variere i farge fra lys gul til mørk brun. Hvorfor hunder kaster opp gul galle Hunder ofte spy galle , og med mindre tilstanden blir kronisk, er det vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Bile dannes i leveren og skilles ut i tarmen, hvor den bidrar i fordøyelsen av fett. I sommer klarte jeg å få imeg ett type krydder jeg er allergisk mot, og siden det tar to timer å kjøre til nærmeste lege, ble jeg rådet til å kaste opp. Jeg prøvde å stikke fingeren i halsen, og å svelge saltvann.


Huden blir blek og det er vanlig å kaldsvette litt. Kvalme er en svært vanlig bivirkning ved bruk av medisiner. Ofte kan det hjelpe å spise litt før du tar medisinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg