torsdag 9. juli 2015

Grillet kylling rester

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime.


Hadde en hel kylling , skar den ned langs ryggbenet og delte lårene fra.

Krydret med salt og pepper, hadde dl vann i formen og stekte i stekeovn (2grader) til steketermometeret viste grader i filetene. Restemiddagen bestod av: løk grovhakket champignon. Etter 5-minutter kan du sjekke om kyllingen er gjennomkokt og grønnsakene møre. Tilsett til slutt soyasaus, lime og sukker. Hvis du ønsker en tykkere saus, kan du tilsette maisstivelse blandet ut i litt vann.


Server gryteretten med ris og topp med frisk koriander, finraspet limeskall og hakket chili etter ønske. Men kan jeg bruke rester , så gjør jeg det.

Og i dag hadde jeg rester av ferdig grillet kylling , gulrøtter, rosenkål og persillerotkrem. Har litt rester fra grillet kylling - altså ikke småplukk men litt lår, bryst osv osv i frysen. Det er rester fra andre måltid der vi ikke har spist opp alt.


Noen som har forslag til hva jeg kan lage ut av dem? Quesadillas med grillet kylling. Dette er favorittmat for hele familien. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.


Hvis jeg har hatt en samtale med deg den siste uken vil jeg starte med å beklage. Det kan hende jeg har hatt oppmerksomheten min et annet sted. Jeg kan ha tenkt på Risotto.


Jeg brukte grilla kylling i pastasalat på mandagen, det er godt! Hadde det grønne i en bolle, pluss to oppdelte avokadoer. Hadde i grillet kylling som jeg rev i biter.


Stekt ris med kylling , deilig restemat Innimellom er det litt for mange rester i kjøleskapet, og ingen av restene er alene nok til å dekke middagsbehovet til sultne mennesker.

Da blir det en liten buffet der man kan forsyne seg litt av mange ulike retter, og alle kan få litt ekstra av det de liker best. Mange vegrer seg for å lage helstekt kylling av frykt for å ende opp med knusktørt kjøtt eller, enda verre, rå uspiselig kylling. Men følger du Nussaras steg for steg-oppskrift vil dette gå som fot i hose – vi lover! Oppskrift på helstekt kylling i form #128020; DU TRENGER: Gir 4-porsjoner.


Grill Grill tilbehør Marinader og rubs Hakket kylling Lørdagskylling Hel kylling Filet Inderfilet. Alle Grill Wok Salater Supper Brug dine rester smart Børnenes. Bulgursalat med grillet kylling : Denne salaten er god både lunken og kald. Eventuelle rester passer fint som morgendagens lunsj. Men la oss være ærlige: Brystfileten er det kjedeligste kjøttet på kyllingen.


Jo nærmere beina, jo mer smak. Bryststykket er også det dyreste kyllingkjøttet. Kjøper du en hel kylling fra Solvinge gjennom Kolonial. Velger du kyllingbryst er kiloprisen mer enn dobbelt så høy: 11kroner. Purelan, uten tvil!


Har sammr uvane og ble kvitt såre lepper med purelan. Fantastisk produkt! Selve salaten er rett og slett bare romanosalat, som serveres med krutonger, parmesanflak og raust med dressing. Cæcarsalat er derfor en enkel måte å få brukt opp rester av stekt kylling på.


En smakfull klassiker når du har lyst på noe friskt og lett. Lettvint å lage med gode smaker. Salaten er også midt i blinken hvis du har rester fra grillet kylling.


Jeg har brukt rester av kalkunbryst – du vet de ujevne og kanskje små bitene som blir igjen etter du har skåret pene skiver. Jeg fryser ned restene i passe porsjoner til slik bruk. Du kan også bruke rester av grillet kylling.


Så har jeg brukt det jeg har av grønnsaker. Rester af kylling i mindre stykker er godt som fyld i tærter, hvor det lyse kød kan akkompagnere forskellige ( reste )grøntsager og krydderier. Små baconstykker gør sig også godt i en kyllingetærte.


Lav dejen selv eller køb den færdig og bland fyldet med sammenpisket æg og mælk. Drys ost eller feta på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg