mandag 20. juli 2015

Ikea malm seng 140x200

Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM -serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord.


Møblene i MALM -serien kommer i flere farger. Perfekt for oppbevaring av dyner, puter og sengetøy. Sengeskuffene er enkle å rulle inn og ut på grunn av hjulene på undersiden.

IKEA - MALM , Seng med oppbevaring, hvit, Oppbevaringsplassen under senga har plass til alt fra ekstra dyner og puter til vinter- eller sommerklær. Eller hvorfor ikke strykebrettet? Madrass og sengetøy selges separat. Midtbalk og ribbebunn er inkludert. Trefiner gir deg det samme vakre utseendet som massivt tre med unike variasjoner i åremønster, farge og struktur.


Det er lett å støvsuge under senga for å holde det rent og støvfritt. Justerbare sengesider slik at du kan bruke madrasser av ulike tykkelser. Dobbeltseng fra IKEA , i modellen MALM 2x 160cm.


Fargen er brunsvart.

En sengeskuff hører også med. Sengen begynner å bli noen år gammel, men holder okey stand. God (relativt myk) madrass fra IKEA hører med. Sultan Hagavik, som ikke selges lenger.


Må suppleres med SKORVA midtbalk. Vi har resultater for Ikea seng 140x2til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Fin Ikea Malm seng på 180x200. Den er demontert og står på et gjeste rom. Sagene-Torshov, Oslo. Passer 140x2madrass, men selges uten madrass.


Ikea malm seng med oppbevaring selges. Hvit seng selges som settes sammen av 1x Malm høy seng 160x20 2x Hövåg madrasser medium 80x20 1x Lönset ribbebunn 80x2og 1x Leirsund ribbebunn som ikke selges lenger i Norge. I tillegg brukte vi overmadrass (som ikke skal selges) slik at madrassene er uten synlige flekker.


Sengen må hentes, men vi kan gjerne demonterer den slik at den er klar til henting. Det sparer plads og gør det nemt at få adgang til bokse eller skuffer under sengen – og det er nemmere at støvsuge. Våre regulerbare senger i størrelsen 140x2er ut-i-et.

Det betyr, at du får en seng i den populære trekvartseng-størrelsen, uten den vellkjente og irriterende revnen i midten. Hvis den regulerbare sengen kun skal benyttes av en person, er det opplagt å velge størrelsen 140x200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg