mandag 6. juli 2015

Tusenfryd sesongkort

Med ditt sesongkort får du eksklusive tilbud og fordeler på TusenFryd Parker Maxi sesongkort gir også fri inngang til Bø Sommarland og andre europeiske parker. Alle sesongkort hos TusenFryd er personlige. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen.


Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken. Her har dere muligheten til å bestille minimum billetter, og få en grupperabatt. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på forhånd.

Mer informasjon om sesongkort på TusenFryd finner du her. Tusenfryd : Dere selger meg sesongkort for at det skal kunne brukes på helligdager og inneklemte fridager. Ved å opprette en konto til butikken vår, vil du kunne gjennomføre betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene i kontoen din, med mer. De som har kjøpt sesongkort i BonBonLan må hente sitt sesongkort med bilde i BonBonLand før de får gyldig adgang til Bø Sommarland og TusenFryd. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS!


Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. Bestill tidlig-rabatt hos Tusenfryd Frem til 24. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni.


Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489.

Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Hvorfor man bør kjøpe sesongkort på Tusenfryd på høsten. Ja, hvorfor bør man kjøpe sesongkort på Tusenfryd på høsten? Dra med vennegjengen eller familien for uforglemmelige opplevelser i Norges største fornøyelsespark! Huff, sitter og vurderer å dra bort på tusenfryd , vi bor ikke langt unna.


Men vi var der for to år siden, og det var fullstendig bortkastet. Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, minutter fra Oslo.


Og om du har sesongkort i Bø i Sommarlan vil du komme gratis inn på Tusenfryd (samt andre parker i Europa - feks Bon-Bon-land i Danmark). Dette er sesongkortet for deg som vi ha mest for pengene. Sesongkortet er gyldig for alle ordinære åpningsdager hele sesongen, og tilbyr i tillegg en rekke fordeler både i og utenfor parken. Når er det lønnsomt?


Samme pris barn og voksne? Hvor ofte må du dra dit for å tjene inn kortet? Det er fortsatt Black Friday priser på tusenfryd. Halloween på TusenFryd !

Kr 28- for korpsmedlemmer. Foreldre og søsken kr 22- per person. Dag 2-billett for stevnehelgen kan bestilles til kr 8-. Faktura sendes ut rett etter stevnet.


Deltagere med sesongkort på TusenFryd kr 8-. Prisene i tabellen er fra priser. Steampunk Hunters, Norges første VR-Coaster og Burnout Stuntshow.


Som OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg