fredag 24. juli 2015

Mam smokk tilbud

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn.


Mam smokk tilbud

Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag. Book din personlige demo her!


En smokk fra MAM er utformet for å ligge godt i munnen og har et hudvennlig skjold. Våre produkter er resultatet av et intensivt samarbeid mellom eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi. Takket være dette fremmer MAM -produktene hvert enkelt barns individuelle utvikling og gjør hverdagen enklere for barn og foreldre. All MAM -innovasjon følger dette grunnprinsippet. Klassisk smokk som er skånsom mot huden, takket være store luftehull og en nuppete innside.


MAM Perfect og MAM Perfect Night. Ekstra tynn sugedel som reduserer presset mot barnets tenner. Sugedelen på alle smokkene fra MAM har en symmetrisk form og ligger derfor alltid riktig i munnen. Alle smokker fra MAM er frie for BPA og BPS. Les tester og omtaler før du kjøper.


MAM har mye forskjellig tilbehør til MAM -tåteflaskene dine. Her finner du tåtesmokker, reservedeler og annet tilbehør som forenkler flasketilvenningen. Både globalt sett og i flere europeiske land. Også det med god grunn. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for oppfattelsen av begrepet smokk.


Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet. Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig. En smokk kan av og til føles som en livredder for både foreldre og barn.


MAM smokker MAM smokker er lekre kvalitetssmokker designet til å være en del av barnets hverdag - fra det aktive livet ute i den store verden, til sengetid i hjemmets trygge rammer. Tilpasset den nyfødte babyens munn og er perfekt som første smokk. Smokken forhandles. Utviklet i nært samarbeid med kjeveortopeder og barnetannleger for å tillate en sunn utvikling av kjeve og tenner.


Mam smokk tilbud

Mam smokker dekker alle behov og passer barn i alle aldre. De ulike størrelsene støtter den individuelle utviklingen til barnet. MAM Anti-Colic Premium 2ml kommer med unik ventilert bunn som sikrer en jevnt strøm av. Motta nyhetsbrev med konkurranser, tilbud og relevante råd for deg.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af mam flaske Babyudstyr. En smokk gir god trøst til små barn med stort suttebehov og kommer i mange ulike fasonger, farger og størrelser tilpasset ulike aldersgrupper. Noen smokker har også spesielle funksjoner, Mam Night lyser i mørket, og gjør det enkelt for både baby og foreldre å finne smokken i mørket. De fleste smokkene levers i assorterte farger. Legg gjerne inn en kommentar i kassen om du ønsker smokk til gutt eller jente.


Det er vist at en smokk kan gjøre det lettere for barnet å sove, men at det lettere våkner når smokken detter ut. Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg