fredag 31. juli 2015

Barn og hund utstilling

Definisjonen på barn og hund : Aktivitet som sikkert er veldig gøy for barna og foreldrene deres, men som ofte tar uhorvelig lang tid og som får alle andre til å dø på seg av utålmodighet der de sitter og venter på at gruppene skal begynne. I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller, men dommeren bedømmer etter barnets kontakt med hunden, hvordan barnet tar imot informasjon og i forhold til hvordan barnet plasserer seg i forhold til dommeren og selvfølgelig hvordan barnet håndterer hunden. Alder: Vi har grupper for under år. Idrettshaller for barn og unge som benyttes til katt- og hundeutstilling skaper ofte problemer for mange med allergier som da må holde seg unna hallene etter slike utstillinger.


Katteallergener hører til de aller hissigste allergiforverrere, de er meget vanskelig å fjerne med rengjøring og kan holde seg aktive i støv i flere år.

Har ikke dømt barn og hund , men hatt med flere barn i barn og hund. De fleste gangene har vinnerene vært en med en hund som kan det 1. Vinneren var flink - ja - men, når du ser at hunden omtrent gjør det den skal helt av seg selv, behøver det ikke nødvendigvis være den riktige vinneren av barn og hund. Norsk skogmuseum, Elverum, Hedmark. De nordiske jakt- og fiskedagene. I dette ligger blant annet at handleren er I stand til å forstå og å “lese” hva den aktuelle hunden trenger for yte sitt beste der og da.


Til slutt må en handler vite alt som skjer I forkant av en utstilling.

En handler må også være i stand til å takle stressende situasjoner og å ta raske avgjørelser. Det skjer ved at en dommer bedømmer kvaliteten på hver enkelt hund. Korrekt konstruksjon er viktig for at hunden skal kunne gjøre den arbeidsoppgaven den er avlet frem til. Feil konstruksjon kan føre til slitasjeskader og unødvendige plager for hunden.


Hundeutstilling er også en arena der du møter mange med interesse for samme rase som. Lær hva som skal til for å lykkes med hund på utstilling , samtidig som du ivaretar hundens ve og vel. Det er i særklasse den grenen av hundesporten som samler flest deltakere, da inngangsterskelen er lav.


Elverumsutstillingen, nordens største jakthundutstilling, arrangeres lørdag 10. Det vil også være mulighet å delta på rekrutt rally-lydighet alle dager. Det vil bli avholdt “ Barn og hund ” alle dager – mange fine premier. Barn - hund vil foregå ute på Prestøya på søndag kl.


Det vil være muligheter for å melde seg på i sekretariatet ute på Prestøya fra klokken 10. Deltakelsen koster kr. Båt og MC Barn og Ungdom Bank,.


Vår datter Liana fikk gå med Marko på helgens hundeutstilling på fenstad. Pomeranian rasespesial) Hun fikk gå i ringen og fikk sjokolade og klistremerker av dommer Sean Caroll.

Sommertreffet og Fellesmiddag, frist 13. Barn og unge under år gratis. Påmelding VIPPS: Østerdal Fuglehundklubb.


Tjenester og Service Organisasjoner og Foreninger Fiske, Landbruk og Skogbruk Øvrige kategorier Nyheter og Medier Ukjent bransje Transport og Logistikk Farmasøytisk industri Telefoni og Internett Sport og Fritid Skole, Utdanning og Forskning Skjønnhet og Velvære Reiseliv Produksjon og Industri Kjemisk industri Offentlige Tjenester. I tillegg finner du også en rekke gallerier rundt om i Bergen med faste og skiftende utstillinger, og ikke minst det store utvalget på byens museer og severdigheter. På Hordaland Kunstsenter kan du oppleve samtidskunst av kunstnere fra hele verden.


Her finner du også kafé og uteservering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg