mandag 6. juli 2015

Fiskekaker i pita

Fiskekaker i pita

Sett ovnen på 180°C. Riv gulrøtter på et grovt råkostjern. Vend inn friskpresset appelsinsaft og la salaten trekke litt. Varm fiskekakene i en ildfast form i 5-minutter.


Fiskekaker i pita

Tidsforbruk under min. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt. Grill fiskekakene og legg dem i pitabrød sammen med salat, eple, persilleaioli og reker. Smakfull og enkel mat!


Grill eller stek fiskekakene og legg dem i pitabrød sammen med salat, eple, persilleaioli og reker. Oppskrift på Familiens fiskekaker med pitabrød Lofoten Familiens fiskekaker med pitabrød er en superrask og sunn middag! Server med Hoi Sin sauce for en eksotisk vri. Noen minutter i pannen er alt som skal til, så dette er mat som også kan spises på travle dager. Del fiskekaker i to på langs og varm raskt i en panne med ts smør, ca.


Del agurk i skiver, gjerne med en ostehøvel. Fyll pitabrød med agurk, salat og fiskekaker. Topp med ss rømmedressing. Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser.


Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene smaken av chili var det viktige. Varm opp fiskekaker og pitabrød i ovnen 2. Skrell gulrot å rasp grovt. Gjør det samme med eple og brokkoli 3. Bland sammen yoghurt med ss karripulver 4. Til tross for at fiskekaker ofte sto på menyen kan aldri huske at jeg var lei - da.


Fiskekaker i pita

Men, noen år senere, da mamma jobbet lange dager og pappa sto for middagsstellet gikk det ofte i fiskekaker da også, butikkjøpte fiskekaker - i brun saus. Sånn cirka annenhver (hver)dag, pølser og fiskekaker. Det aller enkleste alternativet er å servere en fiskekake eller to på en skive godt brød med litt sterk sennep til. Fiskekaker er et sunt og godt middagstips. Her har jeg tatt det steget videre, men er fremdeles på den enkle middagsmaten som nesten lager seg selv.


Del opp eple, vårløk, agurk og paprika i skiver. Stikk salat, grønnsaker og epleskiver ned i pitabrødet også. Barna elsker å få fiskekaker på denne måten! Er du klar for en rask og sunn middag. Men hvorfor ikke gjøre den middagen du først lager litt næringsrik og god?


Fiskekaker i pita

Denne retten er lager du på ca minutter. Sunt, grønt – og veldig godt. En mettende sandwich med godt brød og fiskekaker er en deilig og lettvint middag. Det sprøstekte baconet gir blingsen det lille ekstra. Dypp en skje i kaldt vann og bruk den til å forme fine fiskekaker.


Stek først en liten prøvekake, for å smake om du synes fiskekakene har god smak. Stek fiskekakene i flytende margarin til de har fått en mørkebrun stekeskorpe. De kan krydres med ulike urter, gressløk og vårløk for variasjon i smaken. Våre hentepunkter er åpne alle dager mellom kl. Hjemlevering, fra kr.


Vi tilbyr hjemlevering fra morgen til kveld i utvalgte postnummere for et lite tillegg. De to yngre brødrene mine og jeg var ofte ute på sjøen og fisket, pappa sløyde fisken, mens mamma skrapte og skrapte fiskekjøttet og stekte flere titalls fiskekaker på det enkelt utstyrte hyttekjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg