torsdag 9. juli 2015

Hvordan feste maxi cosi base med belte

Finn laveste nettpris her. Kjøp Maxi-Cosi hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå!


Leste et sted at det nå skulle virke utenlands så lenge man har lastet ned appene, men finner ikke tilbake til artikkelen. Har noen av dere testet om det virker? Jeg lurer på hvilken modell sete evt base det er mulig å bruke med vanlig bilbelte, altså vi har ikke sånn nyere isofix feste. Hvordan feste maxi cosi easyfix- base med belte ? Leter meg grønn, men jeg greier ikke å finne noe som viser hvordan jeg fester basen med bilens belter. Den nye MaxiCosi Cabriofix Black Gri inklusive EasyFix base.


Hva bør og kan du velge? Isofix, base eller vanlig bilsete festet med belter ? Isofix er et standardisert forankringssystem for barneseter. For at isofix skal være et alternativ, må både bil og barnesete være utrustet med isofix-fester, skriver Forbrukerrådet på sin nettside. Om du skal bruke stolen i flere biler, kan stolen også enkelt monteres, uten base , med bilens belter.


Bakdelen er at det er mer komplisert å feste med belte , og dermed trenger du. Hvert sete er spesielt tilpasset barnets behov for sin alder , noe som gir barnet en komfortabel og trygg reise. Den kanskje største fordelen med isofix, er at du slipper å bruke bilens belter når du skal feste babystoler og småbarnstoler. I tillegg slipper du unna såkalte underforankringsbelter , noe bakovervendte, beltefestede småbarnstoler er belemret med. Maxi - Cosi er et ledende merke innen bilseter og har vært det i over år.


Montering av isofix-stoler er dermed som regel svært mye raskere og enklere enn montering av beltefestede stoler. Det betyr vel at jeg bare kan ha bilsete men ikke sånn base under, det da? Fester man bare med sikkerhetsselen? God kompatibilitet med mange forskjellige vognunderstell. Mange monteringsmuligheter ( base festet med bilens belter , base festet med isofix og uten base ), passer i mange biler.


Base forenkler jobben når en skal ta bilstolen ut og inn av bilen. En beltestol som er montert med isofix skal også være mer stabil ved sidekollisjon. Når barnet ikke sitter i stolen er den fortsatt festet, så man slipper å tenke på å feste beltestolen med belte slik at den ikke skal komme flyvende hvis man skulle være så uheldig å kollidere.


Maxi Cosi CabrioFix Car Seat - PreciousLittleOne. Selvfølgelig vil du ta med deg din baby med deg, uansett hvor du går, og da må du ofte bruke maxi - cosi. Deretter løfter du deg selv en ulykke og føler at armen sakte dør av og hipmen blir blåere og blåere. Maxi cosi cabriofix uten base Stikkas barneutstyrshjørne.


Det ser jo vel og bra ut på videoen, men da setet var festet med belte i en stol i butikken var det veldig løst og virka ikke så veldig stødig i lengderetningen altså. Base til MaxiCosi uten isofix – Skravlesiden7. Graviditet, spedbarn og babytiden – Kvinneguiden. Dere uten Isofix i bilen, hvilken bilstol valgte dere for 0-13kg?


Er det noen som kan anbefale et barnesete for baby (ikke 0-kg men 9-kg, tror det heter klasse 1) som er bra for barnet å sitte i, bra trafikkmessig og uten isofix? Kan nevnes at det må være god benplass da guttungen vokser i lengden som bare rakkern. Nøl ikke med å spørre de butikkansatte om hvordan du skal gjøre. Hos oss har vi en regel om at det alltid skal være en person på vakt som kan se etter om stolen er riktig montert.


Du skal ha god erfaring for å sjekke at alt er riktig, og i vår butikk er ingen med ut i bilen og sjekker før de har den nødvendige erfaringen, sier Tunheim. Informasjonstjenesten. Riktig sikring av barn i bil er komplisert. Vi gir gjerne generelle råd og anbefalinger, men har du konkrete spørsmål om enkelte bilmodeller og barneseter, ta kontakt med forhandler.


Testfamiliene oppfatter Pearl XP som estetisk tiltalende, lett å rengjøre og komfortabel. Det er kompakt i bilens kupé og også høye sjåfører sitter komfortabelt med Pearl XP installert i setet bak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg