torsdag 13. juni 2019

Bløtkake med ananas

Mengden ananas er veiledene. Du kan for eksempel bruke en stor boks med hermetisk ananas i stedet for to små bokser. Husk at jo mer ananas du bruker, jo saftigere og friskere smak får kaken. Kaken smaker best samme dag som den er fylt.


Bløtkake med jordbær og ananas. Her i gården serveres det bløtkake til alle fødselsdager.

Fyll og pynt varieres etter årstid og bursdagsbarnets egne preferanser. Mathias på ett år elsker jordbær, og selvfølgelig fikk han jordbær inni og oppå den aller første fødselsdagsbløtkaken sin! Jeg er veldig glad i hermetisk ananas i bløtkaker , men bruk gjerne kiwi, jordbær eller annen frisk frukt hvis du heller liker det. Bringebærsyltetøyet mitt er hjemmelaget og er bær kokt opp med litt sukker. Smaker helt fantastisk!


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Lykkelig er den som gjerne gjør godt (islandsk ordtak).

Denne varianten av Islandskake har blitt en yndlingskake hjemme hos meg! Kaken inneholder både kokos og knust corn flakes i kakebunnen og er fylt med pisket krem, sjokolade og ananas. Original og lekker!


Se også oppskrift på Islandskake og Islandskake med svisker. Alltid fest med en bløtkake ! Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød. En bløtkake smaker like godt til 17.


Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter. Ikke bare kan de pyntes på de mest oppfinnsomme måter, men du kan også fylle de med det fyllet du liker aller best. En viktig ting er å huske å dynke kakebunnen skikkelig med juice, melk eller kanskje en likør, slik at bløtkaken ikke blir tørr. Fjerner alt skall og innvendig stilk på bare sekunder! Lag på lag med krem og snadderfyll for en bursdagsfest.


Med sukkerbrødet godt avkjølt, ble det delt i tre lag og lagene dynket med ferskpresset appelsinjuice og Cointreau. Det første laget ble dekket med fersk ananas kjørt til mos, et lag vaniljekrem og pisket krem. Neste lag med mos av moden mango og et lag pisket krem. Alle kaker leveres med vaniljekrem som standar men kan velges bort hvis ønskelig.


Fylltyper: bringebær, jordbær, aprikos, ananas og fersken.

Kan suppleres med , sjokobiter, krokan, banan eller valnøtter. Diakaker og laktosefire kaker har samme fylltyper. Glutenfri finnes i to størrelser, bits til 55- og bits til 41-. Laget bløtkake til kjæresten i går, og tenkte jeg kunne legge inn oppskriften her i dag.


Måtte improvisere litt da han hadde lyst på bløtkake med ananas. Jeg syns ikke hermetisk ananas er noe godt i det hele tatt, bare forferdelig søtt kliss, så derfor prøvde jeg med fersk ananas og ananasjuice istedet. Og bursdagsbarnet ble meget.


Marsipan i fyllet og til pynt smaker NYDELIG til ananasfyllet. Hos sambo og meg er det marsipan-kake som står høyest i kurs av kremkakene. It is useful for people who have no clue about a professional goal essay. Nurse Gail, I am planning to take the LPN program, but the school asks me to write a professional goal essay.


Naken bløtkake med en twist. Noe av det aller beste jeg vet å spise er en god bløtkake med kremfløte, og forventningene var derfor høye til de fem finalistene, sier juryleder Elin Vatnar Nilsen. Naken kake har blitt veldig populært de siste årene, Kremkaker hvor kremen har blitt skrapet av på siden. Disse kakene får et litt mer rustikt og samtidig et sart utseende.


Poplariteten kan komme av at mange synes at det kan bli for mektig med altfor mye krem. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut?


Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg