onsdag 5. juni 2019

Mørk brun utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her.


Brun utflod i starten av menstruasjonen kan også være første tegnet på at du er gravid.

Dersom du i steden for menstruasjonsblødningen bare opplever litt brun utflod kan dette skyldes den såkalte implantasjonsblødningen som oppstår når et befruktet egg fester seg til livmorslimhinnen. Jeg er nå gravid for første gang og er kommet til uke 8. Det som bekymrer meg er at når jeg var på toalettet i går kveld kom det dryppende dråper fra skjeden som var brun. Når jeg tørket meg etterpå var det også en lysebrun væske på papiret. Jeg har ikke hatt noen blødning med friskt blod. Denne brunaktige væsken kommer også i dag.


Gravid med illeluktende utflod , hva kan dette være? Får man utflod når man er gravid ?

Lurer på om jeg er gravid. Spotter brunt i trusen, er det festeblødning? Betyr det at jeg er gravid ? Brunt utflod som klør og jeg er redd for kreft. Hva burde jeg gjøre ? Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Hos meg var det dessverre begynnelsen på en spontanabort. Hadde brun utflod allerede i uke 5- fikk se bankende hjerte litt senere (legen sa at spottingen kunne være et tegn på MA eller begynnende spontanabort), men spottingen kom tilbake og det endte i spontanabort. Vet om flere det har gått bra for også, og håper det gjør det for deg.


Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Det blir derfor mer utflod , og den vil hos mange endre både lukt, farge og konsistens.


Jeg begynte igår med skikkelig brun utflod. Ikke for å være kvalm eller noe, men det ser ut som mørk bæsj fra skjeden. Har noen ganger hatt det i det jeg får mensen, men nå er det midt i syklusen, og jeg skal ikke ha mensen før om ukers tid.


Eneste jeg kan tenke meg at det er, med tanke på tids.

Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet. Rask og trygg leveranse.


Er brun utflod en start på mensen eller kan jeg være gravid ? Syns det er en litt rar mens jeg nå i såfall har. Har bare litt mørk utflod i truseinnlegget, og når jeg tisser kommer det kanskje et par bitte små mørke tråder som nesten ikke er synlige. Blir litt usikker siden jeg ikke har hatt en sånn start før. SVAR: Hei Hei Så fint at du skriver til ung. Brukte dere beskyttelse så er du nok ikke gravid.


Hadde du sex uten beskyttelse så kan du bli gravid , også ved kondomsvikt. Holdt på en del dager. Jeg trodde jeg bare spotta siden jeg alltid gjør det før mensen kommer.


Men tok en test for sikkerthets skyld og den lyste positiv mot meg Jeg hadde slike blødninger ganske lenge, men det var ikke noe galt. De siste dagene når jeg har vært på do har jeg først blitt veldig bekymret, fordi det har vært farget utflod på papiret. Ved første øyekast ser det nesten brunt ut. Vi har dårlig lys på badet, så når jeg har sett på papiret i ordentlig lys så viser det seg. Fikk nettopp positiv CB!


Om ikke dette stopper den brune utfloden, synes jeg du bør henvises til en gynekolog for en ultralyd. Gynekologen kan da undersøke slimhinnen i livmoren, og noen ganger er denne for tykk eller tynn. Begge tilfeller kan gi småblødninger som viser seg som brun utflod.


Noen ganger oppdages det også en liten utposning av slimhinnen (polypp).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg