torsdag 20. juni 2019

Kaptein sabeltann dvd samleboks

Samleboks med fire spennende og morsomme filmer om Norges mest kjente sjørøver. En dag han ligger og dagdrømmer om eventyrhelten sin, dukker sjømannen Ruben opp. Pinky, verdens yngste sjørøver, har vokst opp på Kaptein Sabeltanns skute, Den Sorte Dame. Vi følger Pinky på en spennende reise fra Abra Havn til det legendariske kongeriket Lama Rama, der gjengen møter den lattermilde Kong Rufus og hans skumle bror Prins Badal.


Kaptein sabeltann dvd samleboks

Denne påkostede innspillingen inneholder også en siders booklet med tekster og bilder. Kaptein Sabeltann Og Skatten I Lama Rama er et storslått og stjernespekket actioneventyr fullt av humor og spenning. I flere år har han også fått seile med Den Sorte Dame, Kaptein Sabeltanns stolte skute, men bare som byssegutt. Han sitter under dekk og skreller poteter og drømmer om å bli en av Kaptein Sabeltanns menn. Selveste Kaptein Sabeltann.


Pinky, gutten som drømmer om å bli ”verdens yngste sjørøver”. En eventyrlig reise for små og store sjørøvere med tresverd og fantastiske drømmer. Etter mer enn år med suksessrike forestillinger i Kristiansand Dyrepark, TV-serie og en lang rekke utgivelser av album, bøker og videoer, er det duket for en ny oppsummering av sjørøverkapteinens mest populære sanger. Hiv o´hoi, alle sjørøvere der ute og til nød alle dere akterutseilte landkrabber. Her er den endelige, ultimate samlingen av Kaptein Sabeltanns sanger samlet på to CD-er til prisen for én!


Kaptein sabeltann dvd samleboks

Pris blir vi enige om. Må gjerne kunne sendes. Det ble starten på eventyret om Kongen På Havet, verdens verste sjørøver. Den levende parken, Dyreparken år: 10- SOLGT! Drømmen om Kaptein.


Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Skip navigation Sign in. Filmbokser - Film på CDON. Du kjenner følelsen.


Kaptein sabeltann dvd samleboks

Hos oss finner du et stort utvalg av serier som kan binges fra sofakroken, enten du liker historisk drama, spill om troner eller bare serier du ikke går tom for med det første. Blu-ray eller DVD , format velger du selv. Snart befinner Pinky og Sunniva seg ombord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant. Det jobbes også med spesielle filmplaner. Terje Formoe er innstilt på å gå i en ny retning for å bringe Kongen på Havet ut til et enda større publikum – også utenfor Norges grenser.


Fredrik Hognerud Træland spiller Joachim. Møt Grusomme Gabriel igjen i denne forestillingen som har alt! En storslått tv-serie om vennskap, lengsler og drømmer. Bli med til Det Usynlige Lan en mystisk øy full av sjørøvere.


Kaptein sabeltann dvd samleboks

KAPTEIN SABELTANN OG JAKTEN PÅ DEN MAGISKE DIAMANT ( DVD ) - Legenden sier at Den Magiske Diamant oppfyller ønsker ved fullmåne. Jungelfyrsten Maga Kahns drøm er å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen. I tilegg til de åtte CD-ene medfulgte også et aktivitetshefte med klistremerker. Trivia Egentlig skulle boksen innholde en CD med ouvertyrene og de instrumentale.


Directed by Bjørn Sæter, Audny Chris Øiamo-Holsen. With Siw Anita Andersen, Håvard Bakke, Jacob Emil Klingen Borg, Ingrid Jørgensen Dragland. Captain Sabertooth and his men arrives at an unexplored and unknown islan unbeknownst that the ruler is a evil count by the name of grail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg