onsdag 19. juni 2019

Savner deg pappa dikt

Eg savner deg pappa Eg omfavner deg i mitt hjerte. Du har det godt der du er nå, blant englene Med sky som seng eller ei eng. Eg tenker på deg pappa Mens mørket og roen senker seg.


Du har ei hand rundt mitt hjerte Det hadde vore greit og terpe. Eg er glad i deg pappa Korleis skal eg klara meg utan deg ? Kjære Thomas Ett dikt med god flyt, angående min bestekamerat, som også er ganske likt ett annet dikt inne på denne siden :-) Stort savn av en som gikk bort for tidlig.

Dypt savnet, høgt elsket. Det du gjør, det du brenner for. Vil dele min verden med deg. Tiden renner ut for oss begge. Hvis du en gang finner en bit i ditt hjerte som tilhører meg.


Ikke nøl et sekund. Du vet hvem jeg er. Til Ingrid Uten deg ble solen borte i mitt liv Uten deg er stjernehimmelen tom Uten deg ble vinden som gav meg ånde borte Uten deg ble hverdagen så grå og trist Uten deg er all næring til livet blitt borte Hvem skal jeg nå dele mine sorger og gleder med Hvem skal jeg nå dele mine innerste tanker og følelser med Uten deg er jeg bare et tomt skall som bare eksisterer.


Jeg står med armene åpne.

Du sa du var redd og jeg ville så gjerne berolige deg , men jeg klarte ikke slutte å gråte. Det var fælt å se deg lide mens du lå der og ventet på det uunngåelige. Det er vanskelig å tenke på at vi skal leve videre uten deg.


At du aldri kommer tilbake. Du er alltid i mine tanker, men jeg holder det for meg selv. Min kjærlighet til deg , den dør aldri. Dikt til pappa – Dikt av 20.


I Drank Celery Juice For DAYS and This is What Happened - NO JUICER REQUIRED! Trenger du et godt sitat? Hei jeg vet ikke helt om jeg tør skrive til deg fordi jeg er så redd mamma skal se det å bli sint.


Mamma vet om bloggen min så jeg vil være annonym men du kan få lovt til å legge ut hva jeg skriver annonymt. Natt til andre juledag gikk han ned med bruket og ble aldri funnet igjen. Kjære pappa , Takk for at du bærer meg på skuldrene dine når jeg ikke orker å gå mer Takk for at du leker med meg, jeg har det så gøy når vi sammen. Vi hadde et spesielt forhol pappa og jeg.


Har blitt mer og mer glad i ham etter hvert som jeg har blitt eldre. New Yorks borgermester Michael Bloomberg i en kort tale før Obama gikk opp på podiet og leste dikt. Savner deg , elsker deg.


Mine tanker er alltid med deg , selv når både olje og svette renner. Dette diktet beskriver det jeg føler om pappa sin bortgang.

En student skriver Pappa på en juletrekule og henger på juletreet. En annen henger opp en kule med Familien på. Studenter og ansatte samles rundt kurven med julekuler og tusjer. Tegnet og diktet – den gode tanke – den gode glede.


Dagen kommer og far er ikke der. Ingenting er som det en gang var. Nå er det andre som har en pappa og far å hylle. Gi en klem og en liten gave. Glede et hjerte – gjøre stolt.


Farsdag – pappadag – forventnig og kakelag. Meldinger er svært viktig å uttrykke vår kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg