fredag 7. juni 2019

Den nye 5 2 dietten

Her kan du få tips til hva du bør tenke på når du skal starte med 5:dietten. Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag. Vi har mange gode tilbud.


Se våre spesialtilbud her!

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. For to år siden snakket alle om den nye : -metoden – og mange prøvde den ut. To av dem var Helen og Maria.


Til forskjell fra de fleste andre har de også fortsatt. Nå forteller de hvorfor – og hvordan livet med den kjente dietten har vært. Ned i vekt uten å faste: Her er den nye 5:2-dietten.


Kanskje ikke så rart når tilhengerne hevder den kan hjelpe deg ned i vekt, gi deg bedre helse og et lengre liv!

Mannen bak : - dietten er ute med ny kur. Med 8kalorier per dag kan du gå ned kilo på åtte uker. Eksperter er redd for at du ikke får i deg nok næringsstoffer. Hvor mye vekt kan du miste på : dietten ? På grunn av dette er det også mange som kan få urealistiske forventninger. Når du har gått på : i ca.


Det er bare å begynne på nytt. En uke kan man faste bare én dag, den neste uken i tre. Det finnes mange bøker om metoden, og en av forfatterne er doktor Michael J. Mosley, som populariserte dietten i sin BBC-dokumentar Eat. Slik skal du spise på : - dietten : - dietten - måltider vanlige dager ”De vanlige dagene” betyr at du spiser den maten du normalt kan spise uten å legge på deg.


Spis minimum 5gram frukt og grønt om dagen. Ulrika lever selv stort sett etter : - dietten. Den hjelper henne å beholde den vekten hun har, siden hun i likhet med mange andre stadig må jobbe for ikke å gå opp i vekt.


Dessuten setter hun pris på de gode helsemessige virkningene : dietten har, blant annet når det gjelder kolesterol og blodtrykk. Men hva går det egentlig ut på? Livsstilsendringer vil være mest effektivt I tillegg er det avgjørende at du liker maten og livsstilen dietten krever.


Siden du med : - dietten kan spise den maten du vil i normale mengder, er det et godt utgangspunkt for ikke å gå lei.

Ville du fastet dager hver uke hvis det ga deg bedre helse? Norges nye motediett. Forsker på den omstridte dietten. Spørsmålet er hvor sunt det egentlig er å følge en diett som dette?


Ny norsk studie publisertAkkurat dette har klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør og kolleger ved Oslo universitetsssykehus. Med det nye revolusjonerende slankefenomenet : - dietten går det an! Stikkordet er periodiske faste - dager på, dager av (også kalt : -metoden). Først kom han med den revolusjonerende : - dietten. Nå lanserer den anerkjente britiske legen Michael Mosley en ny diett: Ta kontroll over blodsukkeret og gå ned kilo på åtte uker.


Og oppskriften på : - dietten er enkel. Normalt matinntak fem dager i uken og faste de to siste skal føre til både lavere vekt og bedre helse, men norske eksperter er skeptiske til hvor varige resultater en diett som : - dietten vil gi. Trenger du inspirasjon til hva du skal spise på : - dietten ? Alle måltidene inneholder 2kcal, slik at de passer til fastedagene. Den enkleste måten å gjøre det på er å faste mellom klokka om kvelden og klokka neste dag. Det vil altså innebære at man dropper frokosten.


LES OGSÅ: Slik lykkes du med : - dietten. Påvirker appetitten OPPTATT AV PERIODISK FASTE: Åse Falkman Fredriksson er blogger, kostholdsrådgiver og forfatter. Resten av tiden spiser du som du pleier.


Les mer om 5:dietten og se våre tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg