fredag 28. juni 2019

Skjule graviditet på fest

Men slapp av, det er ingen grunn til å takke nei til fest og sosiale happenings når MadDam gir deg alle triksene. Marianne Engelstad er masterstudent som jobber deltid på polet og har noen tips om hvordan man kan skjule graviditeten i sosiale sammenhenger hvor det drikkes. Hun tror mange skylder på sykdom.


Og ikke minst hvorfor du ikke lenger vil ha alkohol på fest , noe som for oss nordmenn er nærmest uhørt. Jeg skal på fest med venner som har vært planlagt en stun. Særlig på fest eller i middagsselskap.

Skjule graviditet på fest. Det er lurt å ikke legge opp til en for travel juleferie nå som du er gravid. Søvn og rikelig med hvile er nøkkelord som også gjør det enklere for deg å skjule graviditeten. Får du nok søvn, vil også symptomer som kvalme bli mindre fremtredende. Bruk muligheten til å ligge og småsove på sofaen før selskapet, da blir du mer opplagt.


Slik skjuler du graviditeten på julebordet. Jobben, vennegjengen, barndomsvenninnene, kollokviegruppa, barselgruppa og nabolaget vil alle ha deg med på fest. Enda sikrere enn tidlige graviditetstegn.

Hvis du venter på å bli gravi har du lett for å tolke alle mulige endringer som tegn på graviditet. Hvordan takler man at alle andre rundt en blir brisen og full på fest , mens man er den eneste igjen som er klink edru på fest ? Det er man da flere ganger utenom graviditet , man må kjøre noen ganger for eksempel. Dette trenger ikke å by på noen problemer.


I tre måneder spaserte Tone Damli rundt på selskaper med vinglass i hånda - uten å drikke. Men hvis man selv lader være med at gøre et væsen af det, er der mindre sandsynlighed for, at andre lægger mærke til det, siger hun. Helt konkret råder hun til, at man tænker sig om en ekstra gang, inden man drikker fire kopper te til morgenmaden, lige inden man går på arbejde, for så kan den øgede tissetrang måske begynde at virke endnu mere opsigtsvækkende. Det er det mest latterlige jeg har hørt at man må drikke på en fest eller sammenkomst,. Alle vet vel at man ikke trenger å holde seg unna alkohol når man går på antibiotika, det var vel noe de sa før?


Vi har i tillegg akkurat kjøpt oss rekkehus, så det ligger veldig i kortene at vi prøver. Men vet du hvordan du skal sjekke? Enten p jobben, p fest eller med venner. Problemet er hvordan man skal holde dette skjult samtidig som hun skal. Jeg var på fest på lørdag, ikke gravid og edru gitt.


Fikk spørsmålet, og jeg sa som sant var at jeg drakk ikke fordi jeg hadde hatt så vondt i hodet de siste dagene så jeg turte ikke drikke tilfelle jeg skulle få migreneanfall. Men du kan heldigvis gjøre noe med det. Her får du en rekke gode forslag til hvordan du kan få kontroll på ledningene, gjøre dem mindre synlige eller få dem til å forsvinne ut av syne.

Det er enklest å skjule kabler og ledninger i smale kabelskjulere av plast, som kan settes langs listene. Ungdomsvoldtekt kjennetegnes ved at det skjer mellom jevnaldrende ungdommer som kjenner hverandre fra før, ofte på fest. Det har nesten alltid vært alkohol med i bildet, og det skjer med både gutter og jenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg