torsdag 13. juni 2019

Rema 1000 åpningstider påsken 2019

Gratis avbestilling! På denne siden finner du inspirasjon til påskemiddag, turmat, påskefrokost og ikke minst litt påskekos! Finn din nærmeste REMA -butikk basert på ste postnummer eller butikknavn. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Søk Handlelapp Lukk lappen.


Våre åpningstider i påsken :-) Mandag kl.

Torsdag Stengt Fredag Stengt Påskeaften kl. Karbonader med grønnsaker, paprikasaus og poteter. Se hvordan vi jobber med miljø og bærekraft i Ansvarsrapporten. Når påsken er så sen som i år er det enda flere som velger å bli hjemme i byen fremfor å reise bort.


Ikke glem Valentinsdag torsdag 14. Ikke alle butikkene har samme åpningstid! Se butikkoversikt for alle butikkenes åpningstider. Brukernavnet funnet!


Og enten du skal på fjellet, til sjøs eller ha en rolig påske hjemme, er det godt å vite at KIWI holder åpent store deler av påsken – og bor du i nærheten av en søndagsåpen KIWI-butikk har du en veldig enkel påske foran deg, i alle fall sett med handleøyne.

I morgen (torsdag) kl. Vi gleder oss til å se deg! Siden butikken pusses opp er det på tide å satt opp et sykkelstativ som man kan låse sykkelen til. Ordinære åpningstider. Avvikende åpningstider.


Legg til sted Logg inn Kategorier. Opplæringskontoret for Salg og Service. På den første dagen av påskehøytiden , er butikkene stengt.


I den andre dagen av pasken , vil alle naringsdrivende har en tidsplan tilpasset kundens onsker. Oversikten oppdateres fortløpende i dagene frem mot jul. I høytids- og helligdager som påske, pinse, mai og juni kan MENY-butikkenes åpningstider variere. Skal du handle i nettbutikken? Se alle hentepunkter på vei til hytta.


Onsdag 7-( for de over år til kl 18) Skjærtorsdag STENGT Langfredag STENGT Påskeaften 8-16. Høytiden feires til minne om Jesu Kristi siste nattver korsfestelse, lidelse, død og oppstandelse. Velkommen til Mosseporten ! Butikkenes åpningstider i påsken.


Noen butikker har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider.

Har du glemt melk eller brød i påsken ? I påskens helligdager er det visse regler som begrenser butikkenes åpningstider , men fortvil ikke. Det er flere unntak fra åpningstidsbestemmelsene, det kommer an på hva slags utsalgsste og hvor i landet dette befinner seg. Si gjerne fra i kommentarfeltet dersom Dere finner feil i oversikten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg