onsdag 19. juni 2019

Veggfornyer på sponplater

Har kjøpt inn sponplater til veggene på stuen, hvor alt er nå revet ned. Et alternativ er å legge på en veggfornyer før du maler sponplatene. Da er du sikret et fint og slett resultat. Hvordan du går fram avhenger av hvordan underlaget ser ut når tapetet er fjernet. Hvis plateskjøtene er tette og fine og det ikke er noen andre store ujevnheter i sponplatene, kan sparkling være unødvendig.


Sprekker i veggene: underlaget er sponplater som må være dårlig montert. Det er en slags strie med middels grov tekstur oppå. Ikke så grov som fiskebensstrie. De sprekker opp i skjøtene. Mistenker at de ikke er limt sammen, bare skrudd og sparklet.


Det er Har sprekker mellom nesten alle sponplatene på to av veggene. Hans beste tips til deg som vil male sponplater , er å være nøye med forarbeidet. Det viktigste du kan gjøre, er å grunne skikkelig først. Etter at du har fjernet alle tapetrester og underlaget er rent og tørt, må du grunne for å stabilisere flaten.


Se hele vårt utvalg av tapet til soverom, barnerom, og stue. Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Tryll bort ujevnhetene.


Dekk over ujevnheter med en rask og enkel erstatning til bredsparkling – med en renoveringsduk! Renoveringsduken gir en jevn overflate før maling eller tapetsering og sparer tid i oppussingsprosjektet. Og har du først prøvd det, er det ofte en jobb få ønsker å gjenta.


Det var strie oppe på vanlige sponplater. Har nettopp kjøpt oss leilighet og det er strie der, og vi vil ha den bort, men jeg leser på nettet at det går ikke. Veggfornyer krever et relativt jevnt underlag – eller i hvert fall et underlag der ujevnhetene er jevne (som på glassfiberstrie ). Fjerne strietapet fra sponplater. What would you call it?


Underlaget er sponplater - hva gjør jeg? Når det gjelder sponsplater så er det et ustabilt materiale som påvirkes av fukt etc, og derfor er forbeidet spesielt viktig hvis du ønsker en slett vegg. Har du akkurat revet en tapet eller tilsvarende så vær oppmerksom på at du trenger en relativt glatt overflate for å få en pent sluttresultat. Frakt og logistikk. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! De dekker fint ujevheter som går innover (pga spenn) men fordeler bare kuler og strukturer over et større område. At de er tunge og jobbe med og veldig lette å få knekker i hjelper heller ikke.


Bruk veggplatene fra Walls2Paint om du vil ha en slett vegg uten å sparkle eller slipe. Husk å at veggplatene må akklimatiseres før de brukes - og de bør der. Helsparkling er en god måte å nullstille vegger med grovt mønstret glassfiberstrie, vevtapet eller puss på. Malermester Fonder sin oversikt over metoder: Grovsparkel: Brukes der det er store ujevnheter eller hull i veggen. Har ikke brukt veggfornyer men ser endel negative kommentarer om det, bl.


Veggfornyer er et alternativt produkt til helsparkling, som limes direkte på veggen. Jeg har nå rullesparklet over vegger i den ene etasjen som var av gammel tekstiltapet med tråder på. Beregnet for tørre rom. HERNIA PVP EKSTRA LIM For glassfiber, vinyl og tekstiltapeter med papir bakside, jute og lignende i tørr rom.


HERNIA KP VÅTROMSLIM For våtromstapeter, glassfiber og lignende samt vinyl mot vinyl i våtrom. De kommer også i litt forskjellig utforming. Nå står jeg igjen med sponplater på stua. Erik Torp hos tapetleverandøren Storeys anbefaler å legge på en veggfornyer før du maler.


Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg