tirsdag 18. juni 2019

Norske gravid blogger

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg ble gravid med en gang.


Det gikk så fort at jeg ikke helt rakk å glede meg, og da jeg mistet etter åtte uker, så tok jeg det ganske med ro. Det var trist, men legen sa at det var veldig normalt, og at det bare var å prøve igjen.

Enda en gang ble jeg gravid på null komma niks. Les blogger på Babyverden. Du finner også personlige blogger. Utenlandske klinikker satser på det norske. Så enkelt kan man bli gravid uten en.


De aller fleste gravide merker at søvnen er påvirkes av graviditeten. I starten sover du kanskje mer, i slutten mindre. Men jo mer du stresser med at søvnen er annerledes, mindre, mer avbrutt og oppstykket, jo mer vil det påvirke deg og hverdagen din.

Er gift og gravid med en år yngre tyrkisk mann, som enda bor i Tyrkia. Her er mine råd til deg! Jeg vil bare være ærlig om at jeg faktisk ikke klarer mer, det funker ikke. Om mitt liv skal kunne gå videre, så kan jeg ikke ha bloggen heller. En dag vil jeg få barn, jeg vil være gravid og jeg vil gifte meg og at livet skal gå videre uten at jeg hver dag skal føle et stress og press på alt jeg gjør feil.


Det hadde ødelagt meg helt. Jeg er så glad for at så mange ville bidra sammen med meg. I dag vil jeg bare komme med en liten tilbakemelding på det jeg observerte fra scenekanten den dagen.


Da både Lars-Kristian og Naia lå rett ut med influensa, var jeg virkelig redd for å bli smittet. Det passer aldri å bli syk, men akkurat denne perioden jeg er inni nå er såpass hektisk med premiere på både Bloggerne og teaterstykket neste uke, at å holde sengen ikke engang hadde vært et alternativ uansett hvor høy feber jeg hadde hatt. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Frøken overtid er fortsatt gravid , jada, og ikke uventet heller. Min mor gikk over uker, og selv om jeg har hatt en hel del plager oppgjennommer jeg fortsatt glad for at han ikke har kommet for tidlig. I møtet fortalte hun at hun var gravid i syvende uke, etter at en jobbkonsulent ved Arbeid med bistan som er et tilbud som gis etter henvisning fra NAV, hadde oppfordret henne til å være åpen om graviditeten.


Velkommen, jeg er en åpen, ærlig og personlig blogger som blogger om meg og mitt liv.

Denne saken er gammel, og listen er ikke lenger gyldig. Som vanlig oppsummerer SideNorges 1største blogger i måneden som gikk. Jeg har plutselig vært litt fraværende fra bloggen igjen. Da må dagene prioriteres etter hvilke muligheter jeg sitter me og det er for lite timer i døgnet for meg om dagen.


Julemat - Helt Enkelt. Dette er boken Ida har gledet seg aller mest til å lage, en bok med hennes favorittjulemat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg