fredag 21. juni 2019

Osteopat drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Klinikken fyller år og feirer med åpen dag tirsdag 14. Se innom oss en tur i Bragernes Torg mellom kl 12.


Vi er der for å ønske deg velkommen og slå av en prat. DO, BSc, MNOF og personlig trener.

Bjørn Aarø er født og oppvokst i Drammen. I tillegg har han utdanning som personlig trener gjennom AFPT (for de med helsefaglig bakgrunn). Jobber du alene som akupunktør, homøopat, kiropraktor, soneterapeut eller lignende og ønsker å komme i et fellesskap, da har vi ledig plass for deg i våre nye lokaler.


Her har vi mulighet for å finne en fleksibel løsning. Drammen Sportsklinikk tilbyr tilpasning av såler gjennom FormtHotics systemet. Vi gjør en grundig undersøkelse, gir en diagnose og tilpasser sålen etter din fot, sko og aktivitetsnivå.


Formthotics er utformet biomekanisk for å støtte føttenes naturlige form. Osteopat Drammen - fysikalsk behandling, avtale, fysioterapi, fysikalsk hjelp, klinisk fysioterapi, fysikalsk massasje - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Interessen var stor til foredraget som var på og ½ time. Lokalet vårt ble helt fult og nytt foredrag kommer onsdag 7. Hva er en osteopat ? En osteopat er en terapeut som jobber med muskel- og skjelettsystemet og dets sammenheng til andre kroppssystemer. Osteopaten ser hele kroppen som en enhet og jobber med å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Vi starter ofte med en uforpliktende kartleggingssamtale hvor hensikten er å finne ut hva samarbeidet skal dreie seg om. Ut fra dette blir vi enige om form, innhold og hvordan det videre arbeidet skal gjennomføres.


Vi har hyggelige lokaler både i Drammen og Oslo, og kan også besøke familiene hjemme hos dem selv hvis det er ønskelig. Byens eldste osteopatiklinikk. Vår filosofi er å bedre din helse ved god og målrettet behandling. Vårt helseteam på klinikken utfører osteopati, trening med PT, slyngetrening og massasje. Vi behandler smerter og plager fra bevegelsesapparatet.


I osteopati ser vi etter bevegelighet i hele kroppen og mangel av det, som årsak til smerter og plager fra muskelskjelettsystemet. Rygg og Rehab Drammen tilbyr naprapat, osteopat og trykkbølgebehandling. Kort venteti grundig utredning, kveldsåpent og akuttvakt tilgjengelig hver dag.


Kommunen og Byen Vår Drammen har ordnet at dette gjelder i P-husene i Blichsgate, Grev Wedel og Thamsgate. Osteopati behandling på en lørdag - gratis parkering i 2t. Vi er idag osteopater og fysioterapeuter og en ernæringsfysiolog som jobber på klinikken.

Vi har et tett samarbeid med de fleste idrettslag i nærområdet, fra klubber på elitenivå til breddeidretten. Jeg tilbyr aromaterapi, triggerpunktmassasje, healing og klassisk massasje Drammen. Ta kontakt for mer informasjon om massasje. Om Friskhetsklinikken Vi tilbyr akutt, forebyggende og rehabiliterende muskel- og leddbehandling. Vi har store, moderne og lyse lokaler som hvor du og din helse står i fokus.


Hos oss finner du et bredt utvalg og behandlingsmetoder og erfarne terapeuter som tar deg på alvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg