tirsdag 11. juni 2019

Sykepleie og jus

Sykepleie og jus

Lave priser og rask levering! Studentkunder får alltid fri frakt! Finner du ikke pensumboka? Vi har pensumbøkene du behøver! De siste årene er det vedtatt mange nye helselover.


Sykepleie og jus

Denne boka gir en innføring i dette regelverket og i juridisk tenkemåte og metode. Boka omhandler rettsreglene sykepleiere. Denne boka omhandler rettsreglene sykepleiere må forholde seg til i sin profesjonsutøvelse, og dekker læringskravene i juridiske emner ved … LES MER grunnutdanningen for sykepleie.


Sendes senest i morgen. E-bok) Olav Molven. Disse setter en del rammer for sykepleiernes faglige arbeid.


Sykepleie og jus

Den viser med eksempler og oppgaver fra arbeidshverdagen ulike juridiske problemstillinger sykepleieren kommer borti, og hvordan man kan gå frem for å finne løsningene. Studiet er krevende, og det er vanligvis høye krav til karakterer for å komme inn. Med master i juss kan du etter endt utdanning kalle deg jurist, og har mulighet til å bli for eksempel advokat eller dommer. Du kan også studere juss og andre rettsvitenskapelige fag på et lavere nivå, både enkeltemner, årsstudium og bachelorgrader. Har register, oversikt over lover og forskrifter.


Sykepleien er nettsted for 110. Jus for jordmødre og sykepleiere. Helsesøsterutdanning og jordmorutdanning er begge videreutdanninger for sykepleiere. I tillegg finnes det en rekke spesialiseringer innenfor ulike fagområder, som for eksempel kreftsykepleie, anestesisykepleie, barnesykepleie, intensivsykepleie, operasjonssykepleie og psykiatrisk sykepleie. Se også videreutdanning for sykepleiere.


På sykehus jobber sykepleiere på alle avdelinger, på akuttmottak, fødestuer og kirurgiske og medisinske avdelinger. Loven tar for seg en liten del av den praktiske siden, og utelater det som kanskje er viktigst i sykepleie , nemlig at omsorg skal utøves både på det fysiske, psykiske og åndelige og sosiale plan. I det lille som er sagt om omsorg, kan det se ut til at lovgiver prøver å regulere et område som er vanskelig å regulere. Universitetet i Sørøst-Norge – USN tilbyr sykepleierutdanning og en rekke videreutdanninger for sykepleiere. Våre sykepleierutdanninger Følg lenker for å lese mer om våre utdanningsprogram.


Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en.


Drømmen har alltid vært å studere jus , og dermed bli en advokat. Jeg har lyst til å bo i utlandet Jeg kan te. Vi trenger en debatt blant sykepleierne om hva sykepleie er og hvordan best beskrive denne slik at den oppfyller både lovkrav og kriterier for kvalitet. Behovet for juridisk kompetanse er stort både i offentlig og privat sektor. Studiet gir kunnskap om viktige deler av vårt rettssystem.


Forsvarlighetsbegrepet i sykepleie må derfor bygge på faglige kunnskaper om pasientenes grunnleggende pleie- og omsorgsbehov og sentrale verdier i sykepleie (27). Den juridiske og medisinske forsvarlighetsnormen knyttes til hvor alvorlig de medisinske konsekvensene er, og overskrides først når det er fare for liv og helse. Ved Universitetet i Bergen kan du ta kurs og videreutdanning på deltid.


Sykepleie og jus

Noen kurs er rene nettstudier, andre kurs består av studiesamlinger ved UiB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg