fredag 14. juni 2019

Gåbil retro

Gåbil retro

Dantoy Leker, Motorsykkel, Scooter, Kjøkken mm. Finn laveste nettpris her. På Jollyroom har vi et variert og bredt utvalg av trå- og gåbiler.


Derfor er det helt naturlig for oss sørge for at gåbil -utvalget vårt er stort og variert. Her har vi virkelig noe for enhver smak. Vi har de stilsikre retro -gåbilene, vi har de naturtro modellene, som ser ut som bilene barna kjenner igjen fra hverdagen, og vi har fantasifulle og skrullete gåbiler med en høyst barnevennlig design! Klassisk gåbil fra danske Magni Toys, laget i metall med plastsete. Se ønskelisten her Your.


En pen og detaljert gåbil i retro racerbildesign. Denne gåbilen har en god svingradie, et gripevennlig ratt og et sete som barnet sitter stødig og komfortabelt på. Bilen er laget i kvalitetssikret metall, og bilens vekt gjør at den er stabil å kjøre rundt på. Gåbilen bli en lekker innredningsdetalj på barnerommet, og byr på mye lek og moro!


Gåbil retro

Kjøp Gåbil retro på Kelkoo. Enhver drengedrøm om at eje en flot rød sportsvogn starter her. Store brede dæk og en sej stor motor bagpå.


Retro Roller har lavet denne Niki gåbil i ægte retro look. De brede gummi hjul (bløde)laver ikke mærker på gulvene. Den er CE mærket og sikkerhedsgodkendt.


Gåbil retro

Gåbil i metal, FreeStyle - RETRO Design, REN RETRO Gåbil - virkelig stabil og anderledes design og ikke mindst udført i metal og er deraf nærmest uopslidelig. Med gummibelægning på hjulene, så den kan bruges både indendørs og udendørs - har dog aldrig været brugt andet end til indendørsbrug hos Farmor og Farfar. Trampbilar och gåbilar har länge varit en stor favorit för barnens utelek. De möjliggör för barnen att själva köra runt i sina egna bilar, precis som mamma och pappa gör. Med en trampbil eller gåbil blir barnets lekstund garanterat roligare än någonsin förr.


Gåbil i rød metal - Lækker retro design fra GOKI Herlig retro nostalgisk Gåbil i rød metal fra den tid hvor bi lerne var af jern og stål. Rosa retro gåbil med signalhorn och plastsits. Goki Gåbilmetal er særdeles stærk i konstruktionen. Bra för de mindre barnen och användarvänlig i små utrymmen.


Gåbil retro

Bilen är både en stor leksak där barnet övar på sin ballans, motorik samt koordination och en otroligt vacker prydnad. Når du køber Baghera gåbiler til dine børn, har du valgte den absolut højeste kvalitet legetøj. Bygget og udviklet gennem mange år.


Vi importerer fra franske Baghera fordi vi har testet dette retro legetøj og undersøgt holdbarheden nøje - her konstaterer vi det er absolut topklasse. Hvis du ønsker en gåbil i retro look, kan denne blå Vilac bil måske være perfekt til dit barn. Bilen kommer med smarte detaljer som kølergrill, benzindæksel og læderlook sæde. Et sjovt design, flot farve og en robust kvalitet som Vilac legetøj er kendt for.


Barn som skal lære å gå, trenger noe å støtte seg til. En gåbil er et morsomt leketøy som barnet både kan støtte seg til og sitte på. Här har vi verkligen något för alla!


Sammenlign pris på Kelkoo før du bestiller på nett. Vi har de klassiska retro -gåbilarna, naturtrogna modeller som ser ut som bilarna barnen känner igen och älskar, och dessutom fantasifulla gåbilar med barnvänliga designer. Lek polis och jaga tjuvar med en polis- gåbil eller bli traktorchaufför och gräv i sandlådan med en grävskopa.


Køb en gåbil hos Bilka. Der er masser af design fra mange forskellige brands at vælge imellem hos Bilka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg