onsdag 5. juni 2019

Vorspiel mat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det kan fort bli kjedelig med den sedvanlige chipsbollen på vorspiel hver eneste gang Hvorfor ikke sprite opp stemningen med litt fingermat? Vorspiel -oppskrifter! Vi har plukket ut vorspiel -godbiter fra mat.


La festen starte på kjøkkenet.

Foto: OFENå er det på tide å planlegge hva du skal gjøre i helgen. Felles matlaging et hyggelig vorspiel , så inviter venner og kjente til grønnsakskutting og. Fredagskos, barnebursdag, fjortisfest, vårdugna vorspiel med gutta, og, ja, dagen derpå - det finnes utallige anledninger til å lage eller å få servert pizza.


La deg friste av våre gode pizzaoppskrifter. Skal ha et vorspiel her imorgen, og tenkte å servere gjestene litt mat. Vi blir ca personer, så det må være ganske enkelt og billig.


Et vorspiel er ikke tidspunktet for en full middag, men å servere litt å spise er likevel lurt. For å unngå at det blir for mye alkohol på tom mage, kan det være en god idé å spise minimat med mye i.

Herlig mat til sultne studenter I ukens studentkokebok kan du finne flere alternativer til raske sandwicher, varmende supper og lage en lekker lørdagsmiddag. Enkel og god hverdagskost Sjekk ut ukas studentkokebok for inspirasjon til middagen. Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon, 17. Håper du finner noe som smaker!


Fingermat er smakfulle småretter du serverer sammen med velkomstdrinken. Her får du oppskrifter på deilig fingermat som er enkle å lage. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte løsningen hvis du skal servere mat.


Alt du trenger er en god del råvarer og et meget raust kvarter. Er du alene og nybegynner på kjøkkenet, bør du beregne litt ekstra tid. I tillegg har du selvsagt en god grunn til å kose deg ekstra godt med en god vin eller to. Det perfekte vorspiel ordner seg oftest av seg selv-det er en kombinasjon av vertskap og gjester som skaper godt humør og gode minner. Det er allikevel endel småting man som vert kan være litt obs på for å øke sannsynligheten for at gjester trives-og kommer igjen neste gang de blir bedt.


Velkommen til PartyKing. Et drikkespill er en gøyal festaktivitet eller som et vorspiel før turen ut på byen. Se vårt utvalg av drikkespill!


For en tid tilbake lagde jeg fingermat til et Tara-arrangement der vinekspert, Gunnhild Bjørnsti lærte leserene om bobler i from av cava, prosecco, champagne og cremant.

Jeg lagde fingermat til vinene, og med tanke på at alt ble spist, må jeg vel konkludere med at de likte maten. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg