mandag 3. juni 2019

Motorvognregisteret

Er du på jakt etter hvem som eier en bil eller en motorsykkel, eller tidspunkt for registrering? Motorvognregisteret. I Det sentrale motorvognregisteret finner du det oppdatert og samlet på ett sted. Skriv inn registreringsnummer og sjekk informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstan utslippsinformasjon, motor, vekt og dekk.


Tjenesten er spesialutviklet for våre kunder innen bilbransjen, bank og finans, forsikring og inkasso og lignende.

Du kan søke om innsyn i diverse eier- og tekniske opplysninger fra Det sentrale motorvognregisteret. Opplysningene kan utleveres med mindre det foreligger unntak i lov eller forskrift. Ved kjøp av bil privat er det viktig å kontrollere at den personen som selger bilen virkelig er rette eier. Dette kan enkelt gjøres ved å kontrollere hvem som står som eier i vognkortet mot navnet på selgeren.


Søk med registreringsnummer for å finne kjøretøyets eierforhol etterlysninger, økonomiske heftelser, EU-kontroll og tekniske detaljer. Saken gjelder innsyn i Det sentrale motorvognregisteret , nærmere bestemt opplysninger om alle kjøretøy med produsent og modellbetegnelse, registreringsnummer og eier. Samferdselsdepartementet avviste innsynskravet under henvisning til at det ikke kunne sies å være en sammenstilling av opplysninger fra databasen, men derimot en søknad om utlevering av hele databasen.

Departementet viste. Hva er motorvognregisteret ? Alle kjøretøy som kjører på vei må ha forsikring. Opplysningsrådet for veitrafikken produserer tall og fakta om veier og kjøretøy i Norge. Vi arbeider for trygge og effektive veier.


OFV er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. Definisjonene i vegtrafikkloven og i forskrift 25. Du finner komplett oversikt og mulighet for nedlasting i datahotellet.


Datasettet kan også lastast ned for bruk i Excel. Nå kan du daglig følge med på hvor mye usikret gjeld Norges befolkning har! Oversikten på denne siden oppdateres en gang pr. Gjeldsregisteret presenterer med virkning fra 1. Digitalarkivet er Arkivverkets publiseringskanal for arkivmateriale. Få bileiers navn på SMS Opplysninger fra bilregisteret rett i klypa (VG Nett) Lurer du på om det virkelig var Kronprisen som kjørte forbi deg i den lille elbilen?


Politiet bør kunne få hjemmel for direkte tilgang til motorvognregisteret og to andre av Statens vegvesens registre. Nå endres reglene ved kjøp og salg av bil.

Skal du kjøpe eller selge bil i vår, er det flere nye regler du bør være klar over. Ditt innspill sendes redaksjonen for den generelle informasjonen på domstol. Har du derimot spørsmål om en konkret sak eller ønsker veiledning, må du henvende deg direkte til den aktuelle domstolen.


Søk og bestill eiendomsinformasjon - eiendomsregisteret, meglerpakker, digitale kart, plandata, nabolister med mer. Alt samlet ett sted. For deg som har elbil Mange fordeler, god hjelp og nyttige tips til en enklere hverdag som elbilist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg