torsdag 6. juni 2019

Når fortalte dere om graviditeten

Alle visste om min graviditet men ingen visste noe om kjønnet. De hadde lenge ventet på å vite kjønnet da vi kom på besøk. Her i huset har vi fortalt nærmeste familie og venner! Tror jeg venter til uke før flere får vite.


MEN: jeg holder jo på å forsnakke meg hele tiden!

Er selv blitt vant til tanken å være gravi og. Akkurat nå , AnonymBruker skrev: Skal jeg legge ved hele pasientjournalen eller plukke ut det jeg synes er relevant? Det holdt tydeligvis ikke med epikrise.


Du må jo selvfølgelig legge ved dokumentasjon på at du faktisk har vært svært psyk. Om du enda har klar. Vi fortalte det etter tidlig UL i uke ni fordi da fortalte vi resten av familien om det.


Når det blir mye prat om graviditeten så vil jeg jo at han skal vite hva det er snakk om.

Dessuten ser han at magen er blitt ganske stor allerede før OUL og han vet at han må være forsiktig med magen (mtp spark og sånn under leik) fordi det er en baby. Når fortalte dere om graviditet til småbarn? Hun synes det er fint når nære venner eller familie deler nyheten om sine graviditeter med henne tidlig, men ville synes det var rart om bekjente gjorde det samme. Når har dere tenkt å fortelle venner og familie, eller hvor langt på vei var dere da dere fortalte det?


Fortelle foreldre -flere artige måter. Hvordan fortelle foreldre ? Flere resultater fra forum. Halvparten forteller om graviditeten innen ni uker!


Har ofte hørt at det er vanlig å fortelle det når man er uker på vei. Når og hvordan fortalte dere om graviditeten. Graviditet , spedbarn og. Krev at kompisen skriver livsforsikring som begunstiger din mann ihvertfall!


For fakta er jo, at selv om risikoen for. Vi har en jente på år. Når delte dere nyheten om graviditeten til det (de) andre barn?

Jeg er bare uker gravid. Mannen min vil vente lengst mulig (lengre enn uke 12) siden vi vet datteren vår blir å fortelle det til barnehagen. Samtidig føler jeg det er rart å utelukke nyhetene for datteren.


Hvor langt var dere på vei når dere fortalte det til foreldrene deres at dere venter barn? Er det sånn at det er vanlig å fortelle det etter uke 12? Når tenker dere å dele nyheten med familie og venner? Følte det ble dumt at kollegaer visste det, men ikke familien).


Har dere fortalt foreldre og venner om graviditeten enda?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg