onsdag 26. juni 2019

Vendbar sportsvogn

Bugaboos nyeste vogn. Fullt sortement av farger og varianter. Se bugaboo fox her. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Kjøp sportsvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Greentoms barnevognmodell heter Upp og finnes som sportsvogn og som vendbar sittevogn. Man bruker alltid samme chassis, men der sportsvognens trekk festes rett på det, har Upp Reversible en vendbar ramme.


Dette gjør også at sportsvognen kan ta kg, mens den vendbare vognen tar kg. Når den første duo- eller kombivognen du har kjørt barnet ditt rundt i, begynner å føles litt for stor og klumpete, kan det være på tide å bytte til et litt smidigere alternativ. En kan også velge å bruke en vendbar sittevogn som ekstravogn for å komplettere en større, mer solid duovogn.

Sammenlign tilbud på Vendbar sportsvogn i kategorien Barnevogner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Barnevogner ved hjelp av vår tjeneste. Hensikten med en sportsvogn er vanligvis å erstatte den vendbare duovognen med noe billigere og mer slitesterkt, dels fordi barnet ikke sitter like mye i vogn, og dels fordi man vil ha en vogn som man kan kjøre til og fra barnehagen eller bare bruke av og til ved behov. Men selv ved valg av sportsvogn må man ta hensyn til sin egen livsstil. Nå er barnet klart for å oppdage verden! Sportsvogn og sittedel.


Sovemuligheten i de fleste sittedeler er veldig gode. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Fordelen med det vendbare setet er at man får en bedre oversikt over barnet og enklere kan kommunisere med det. En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger.


Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete. Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best. Valco Snaper en lettvekts sportsvogn som møter dine behov. Den er enkel å folde sammen, blir liten - og flat. Setet kan legges helt tilbake slik at du får en god liggestilling for både store og små.


Snap har ekstra bredt sete og uttrekkbar kalesje, og er elsket av foreldre - og barn - over hele verden. Crescent Comfort er en hendig barnevogn med vendbar sittedel.

Den myke fjæringen gjør barnevognen utrolig komfortabel og enkel å trille – perfekt for aktive foreldre og barn! En duovogn er designet for en praktisk overgang fra når barnet ditt ligger i vognen, til hen kan sitte oppreist på egen hånd. Gmini Grand er en lekker duovogn med liggedel og vendbar sportsdel. Gjøres enkelt om fra dypvogn til sportsvogn. Denne barnevognen bruker du fra barnet er nyfødt og helt opp til år eller 15kg.


Nordisk versjon med blant annet store lufthjul bak. Spirit Shar et stort svingbart forhjul som kan låses. Rammen har flate rør i aluminium, noe som gir en pen, stabil og sportslig design. Gå Next har en vendbar sittedel, fotstøtten kan justeres i høyden, og ryggstøtten justeres trinnløst ved hjelp av stropper.


Gå Next har ikke full liggestilling på sittedelen, men heller svakt når den er i maksposisjon. Trekket på sittedelen er nå mye enklere å rengjøre, siden det kan fjernes med glidelåser når det skal vaskes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg