tirsdag 25. juni 2019

Sparkle tak betong

Bestill drømmeferien med Agoda. Jeg tenkte å sparkle taket, se vedlagte bilde. Er det noe spesieltjeg bør tenke på mtp.


Grunnen til at det er: evil: å sparkle tak , er mest fordi det er så innmari slitsomt å. Det gjelder både vegg, tak , dør, list og panel.

Det er viktig å sparkle hull, ujevnheter og kanter så overflaten blir helt slett. Prinsipiell oppbygning av tilslutning mellom kompakt tak på dekke av betong og bindingsverksvegg av tre. Før du kan sparkle med rull er det viktig at vegg og tak er rengjort og eventuelle små hull og ujevnheter er flekksparklet. Sparkelen brukes både til renovering og i nybygg. Produktet er spesielt velegnet til underlag av Leca, puss, betong og tidligere malte flater.


Sparkle så på nytt, men bare på den ene siden - enten vegg eller tak. Så tar du andre siden dagen etter når sparkelen har tørket. Da blir det mye enklere å få det fint.

Skulle det være noen sprekker mellom vegg- og takgips før du begynner å sparkle (større enn et par millimeter) bør du fuge disse med akryl dagen før du sparkler. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


Før du begynner å sparkle veggen, må du se til at veggen er renset for løstsittende puss og at mindre hull er flekksparklet. Deretter kan du rengjøre veggen hvis den er svært skitten. Påfør sandsparkel, f. Før du setter i gang er det viktig at underlaget er rent, tørt, og støvfritt. I tillegg er det greit å sørge for at du har alt du trenger for hånden, slik at du slipper å løpe ut for å handle mer midt i arbeidet. Skal du sparkle glatte eller nye overflater kan det lønne seg å påføre heftgrunn.


Hvordan sparkle gipstak Denne filmen gir deg en enkel veiledning til sparkling av gipstak inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Kan man sparkle rett på dette, eller må tapeten av først?


NB: Murveggen, er det betong , eller pusset teglstein? Der vegger og tak er kledd med gips, sparkles overgangen mellom tak og.

Er veggene kledd med gips, mens taket er av betong eller puss,. Dersom du skal sparkle glatte eller nye overflater, bør du påføre heftgrunn. Den kan påføres puss og betong ,. Det finne flere ulike måter å få slette vegger, helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Sparkelmasser kommer i ulike varianter, her er det viktig å velge riktig sparkel til riktig underlag. I noen tilfeller må den male tapeten av, men ikke alltid.


Hos oss finner du sparkel som egner seg godt til innen- og utendørs bruk. Før man gå i gang med maling, så er sparkel ytterst nødvendig dersom du skal ha en jevn vegg. Sparkel er et godt materiale for å jevne ut ujevne underlag. Enten du har en vegg med mange sår, eller en tapet med tekstur du ønsker å ha fjernet, kan helsparkling være en god løsning for deg.


Det finnes ulike måter å sparkle veggen på, og det er ikke så enkelt å vite hvilken metode man bør bruke i de ulike tilfellene. Vi har spurt malermesteren om hvor man bør bruke helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Tips: Hvis du bruker to bredsparkler vil jobben gå langt mer smidig og effektivt! Videoen øverst i artikkelen viser deg hvordan. For at overgangen mellom to plater ikke skal sprekke opp må du sette på en papirremse.


Det er i utgangspunktet ingen forskjell på gipsplater til vegger og gipsplater til tak. Du kan bruke de samme platene begge steder. Men det finnes spesielle takgipsplater med små falser på alle de fire kantene.


Disse egner seg spesielt godt til tak , ettersom de lange lengdene i et tak også betyr mange skjøter på kortsidene til gipsplatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg