tirsdag 11. februar 2020

Reima gotland

Reima gotland

För lekar och aktivitet, för skolan och stan. Funktionella barnkläder för alla väder. Finskt arv, modern funktion. Bekanta dig med vårens nyheter! Sjekk ut Reima Gotland.


Reima gotland

Köp Reima Gotland online! Babyland - stort utbud av produkter från välkända varumärken. Det glatte polyesterfôret gjør dressen enkel å ta på og behagelig å bruke også med mellomlag.


Legg merke til at mange Reima -mellomlag kan festes til dressen med det praktiske Play Layers-trykknappsystemet. Se beste pris på Reima Gotland. Les tester og omtaler før du kjøper. Gotland fra Reima er en overall for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler. Tradisjonell, vanntett vinterdress til småbarn med en stilig fuskepelskant på hetten. Den vanntette dressen er laget av et vindtett og pustende materiale som også er vann- og smussavvisende. Den billigste prisen for Reima Reimatec Gotland akkurat nå er 6,-.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vanntett (10mm). Vurdert som en varm isolasjon. Alle sømmer er fullt teipet. Prishistorikk, statistikk og innsikt i Reima Reimatec Gotland.


Alla sömmar är tejpade och vattentäta och overallen har extra isolering över rumpan – perfekt för lekar i snön! Det mjuka fodret i polyester underlättar påklädningen och är också perfekt vid användning av varma mellanplagg. Med Play Layers-tryckknappar kan du enkelt fästa ett värmande mellanplagg från Reima i overallen. Reima SunProof kolleksjon består av UV-klær som gir en effektiv UV-beskyttelse med høy solfaktor, slik at barna kan leke trygt og fritt i solen litt lengre.


Kjøp den nye Reima kolleksjonen. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Praktisk, Trygt, Raskt.


Vinterkjeledress Gotland er en klassisk varmfôret modell fra Reima som er slitesterk, vann- og vindtett med alle sømmer tapede, og dessuten lettstelt og kan tørketromles. Den mykt fôrede hetten er justerbar og har en avtagbar fuskepelskant. Hetten er festet med trykknapper, og er trygg ved aktiv utelek ved at den. Reima Winter Overall Gotland er en klassisk vinterdress som er lettstelt og passer utmerket for all slags vinterlek. Dressen har ekstra polstring i setepartiet som holder barnet varmt og tørt ute på vintereventyrene.


Innvendig er det et polyesterfôr som gjør dressen enkel å ta på og er behagelig å bruke også med mellomlag. Du finner også andre Parkdresser produkter fra Reima hos Lekmer. Reima har klær for barn i alle aldre og er kjente for å ligge i forkant når det gjelder nettopp funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Reima er med andre ord en storfavoritt blant foreldre som vil investere litt ekstra i godt utstyr til barna sine.


Reima gotland

Dette er det mest populære produktet i kategorien Parkdresser for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg