onsdag 19. februar 2020

Sur i magen gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse.


Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten.

Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Sur mage - hva kan jeg gjøre? Sure oppstøt, halsbrann og vondt i magen som eventuelt forverres, eller kun kommer i forbindelse med inntak av kaffe, sitrusfrukter, fet mat, løk, alkohol og sjokolade. Melk lindrer i noen tilfeller. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro.


Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er. Denne legemiddelgruppen er ikke godt nok undersøkt hos gravide , og den begrensede erfaringen gjør at man generelt ikke anbefaler bruk i svangerskap.

Av og til er plagene så store at det likevel kan være riktig å benytte slike medisiner. Begreper som treg mage , obstipasjon eller forstoppelse brukes for å beskrive at avføringen går uvanlig sent gjennom tarmsystemet og er vanskeligere å få ut. Dette er et vanlig problem blant gravide. Den gravide føler seg gjerne ”oppblåst” i magen og kan ha magesmerter. Avføringen kommer sjeldnere enn ellers og er hard og knollete.


Er magen så oppblåst at du ser fødeklar ut allerede? Og faktisk er det slik at din trege fordøyelse er positiv for barnet ditt! Hvis du måler morgentemperaturen for å fastslå når du har eggløsning, og oppdager at temperaturen holder seg forhøyet mer enn to uker, så kan det være et tegn på at du er gravid. Smerter i magen kan lett forveksles med menstruasjonssmerter, men det kan være et tidlig tegn på at du er gravid.


Når du har vært gravid i uker veier livmoren 2gram og inneholder dl fostervann. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen. Du kan også få en sur smak i munnen, og noen får dårlig ånde eller tørrhoste.


Magen inneholder syre for å fordøye maten du spiser. Når syre kommer opp i spiserøret, som frakter mat fra munnen og ned i magen , får du halsbrann. Noen opplever at skummet melk eller mandler demper symptomene. Regelmessige måltider kan også hjelpe.


Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen.

Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. Med smerter i magen under svangerskapet, kan komplikasjoner ofte oppstå. Dette kan tyde på at en kvinne kan ha andre ko-morbiditeter.


For eksempel kan brennende smerter med gastritt ledsages av et sår eller solitt. De gravide kvinnene som lider av kronisk gastritt, opplever ofte tyngde i magen og en følelse av sprengning. Får jeg oppblåst mage av å være gravid ? Mange gravide føler seg oppblåst, og det er flere grunner til det. Kvalmen som ofte kommer i første trimester,.


Opplever du smerter i magen som kommer takvis - med lindring mellom takene - kalles dette knipsmerter, eller luftsmerter. Anonymforumet er felles for Barn i magen og Din baby. Husk at ikke alle har samme takhøyde når det kommer til ironi og sarkasme. Vi ber dere derfor om å tenke dere litt om før dere poster og svarer. Har du smerter over hele magen ? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv.


Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. Ja: Kanskje har du en. Om du måste ta något mot surheten, oavsett om det gäller halsbränna eller sur mage , bör du prova en av dessa naturliga kurer för att alkalisera syrorna utan att ändra din mages pH-värde.


Du bör även undvika livsmedel och till och med bikarbonat, eftersom de kan ha dåliga effekter på lång sikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg