torsdag 13. februar 2020

Rekesmørbrød tilbehør

Se oppskriften på rekesmørbrød her. Det finnes likevel utallige måter å variere rekemåltidet på, og hemmeligheten ligger i tilbehøret. Loffskiven kan du bytte med tortillas, pitabrød eller hjertesalatblader. Eller ved å sette smak på majonesen ved hjelp av urter eller krydder.


Her får du oppskriften på det klassiske rekesmørbrødet! En enkel favoritt med ferske reker, frøloff, frisk dill og god aioli.

Passer godt til frokost, lunsj, på koldtbord eller bare i sola. Stek loff i litt smør og avkjøl på tørkepapir. Legg de andre loffskivene over. Lag et tradisjonelt rekesmørbrød som passer for både store og små.


Alt du trenger er loff, reker, sitron og Mills majones! Noe av det enkleste - og beste du kan servere på terrassen en varm, lys sommerkveld er rekesmørbrød. Og det smaker like godt inne en regnfull vårkveld også.


Server gjerne rekesmørbrødene på Kongeloff.

Det høres jo slett ikke bra ut, glad som jeg er i reker. Her i huset spiser vi riktig så mye reker. Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød.


Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning. Reker med deilige tilbehør. Når sola skinner er det ekstra hyggelig å invitere til rekelag på terrassen.


Hva med å lage nytt tilbehør til rekene? Mangosalsa, srirachamajones og persillepesto vil garantert sette fart på rekefesten. Disse rekene egner seg godt på rekesmørbrød , i salater, og i supper og andre sjømatretter. De er lette å pille, og man har god tilgang på dem hele året. Løft smakene fra havet med godt tilbehør ! Skalldyr trenger ikke å være verken dyrt eller vanskelig, snarer tvert i mot.


Prøv deg frem med dette tilbehøret til skalldyrfatet, reker, østers, blåskjell og kreps. Stort utvalg av Tilbehør til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå!

Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Kjente merkevarer til lave priser. Se våre mest populære produkter. Kanskje finner du noe du trenger? Alle varer på lager!


Jeg leste med forskrekkelse at årets rekekvote snart er fisket opp! En lekker og enkel sandwich til lunsj eller lett middag. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.


Visste du at reker er den tredje mest populære retten på fredager, etter pizza og taco? Rekesmørbrød med svensk vri. Da er det fint å kunne variere litt. Du kan jo lage et deilig rekesmørbrød med bare brø reker, majones og sitron, eller du kan ta det et skritt videre og lage en skikkelig luksusversjon.


Lite lysten på å lage middag i sommervarmen? Disk opp med noen enkle og velsmakende rekesmørbrød ! Harkok eggene og del disse i skiver. Sitron er essensielt tilbehør , og vi kan også unne oss et salatblad under rekene og litt dill på toppen som smakfull pynt.


Nedenfor finner du noen andre forslag på rekesmørbrød også. Ha en deilig rekesmørbrødspisesommer! Det er helg og ofte tid og rom for å lage en ekstra god lunsj eller kveldsmat. Et skikkelig roastbiffsmørbrød med remulade, sylteagurk og løk er kjempegodt og passer i alle typer sammenkomster eller når du er fysen på noe godt. Steker du roastbiff selv kan man kalle det et smakfullt skrytesmørbrød.


Alt man trenger for et deilig målti som roper sommer, er reker, loff, Mills majones og sitron. Her har vi samlet de beste tipsene som sørger for et vellykket rekelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg