fredag 14. februar 2020

Vindusfolie selvklebende

Dekke hele eller deler av vinduet? Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn. Konsis leverer din vindusfolie med rask, effektiv og god service - i svært høy kvalitet.


Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Selvklebende vindusfolie festes enkelt på glass, vindu og vitrineskap.

Folien monteres enkelt med vann og foliesletter. Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Du vet ikke hvilken vindusfolie som er den rette for deg? Du vil finne den passende her.


Folier etter mål, enkel montering, lang levetid. Alle våre selvklebende folier - mot sol, frostet eller med design - oppfyller høye krav til kvalitet: Enkel montering med veldig bra resultat og lang levetid uten mye vedlikehold. Den henges enkelt opp med vann og kan fjernes igjen uten å etterlate merker.


Perfekt til ba soverom, kontor og mye mer.

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter.


Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger.


De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Vi lager vindusfolie i førsteklasses kvalitet og med kort leveringstid i Oslo sentrum.


Voksduk gir deg en duk i hverdagen som er enkelt å holde ren, du får mange flotte design og den er relativt rimelig å kjøpe inn. Her kan du se fått rikelig utvalg av duker. Forny ditt hjem, din bedrift, ditt kjøkken, dine møbler og slitte ting med selvklebende folie.


Har du et slitt og stygt fritidsbord? Puss det ne vask det og sett på folie med laminat. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim.

Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker. Vindusdekor kan brukes til så mangt.


Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt. Alt på ett sted gjør det enkelt for deg! Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål.


Monteringen tar du enkelt selv. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så snart som mulig.


Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg