torsdag 13. februar 2020

Sommergave til treneren

Det er vel strengt tatt ikke vanlig å kjøpe julegaver til andre enn nærmeste familie og noen venner. Jeg har vært håndballtrener i mange mange år, og det eneste jeg har fått var en og annen marsipangris. Koselig det altså, men overhode ikke noe jeg forventer at verken de voksne eller ungene skal tenke på.


Treneren er glad i godteri. Er det innafor å kjøpe en toblerone i sommergave på ferie. Det skulle jo være en sommergave til meg selv da,. Northug har aldri kommet over OL-vrakingen – nå sier treneren at han angrer.


Aner ikke hva koster, men han ble iallefall kjempeglad. Vi hadde samlet sammen bilder fra kamper og turneringer og andre blinkskudd gjennom året. Her har dere den perfekte sommergaven til læreren, treneren , kollegaen eller en annen du vil gi en sommerhilsen til ☀️. Elins store sommerhilsen 145kr Elins appelsin-og ingefærsaft. Fra de enkle formene som massasje, hvor særlig skuldre og nakke har høy prioritet.


Til full pakke med spaopphol deilig mat og fantastiske omgivelser. Finn den perfekte gave til henne, ved å se på prisnivået og hva hun vil like best – så bare bestiller du. Les mer om spa opplevelser i Oslo. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene. Start- treneren raste mot.


Hekkan det kommer til å nesten bli en dags jobb! Men det er alltid gøy å grave frem skattene som kun eg og likesinnede skjønner seg på! Får se hvordan helga blir hvis ikkje kan eg ta det til uka når DibHassan er bortreist #128578; Kjenner eg ble litt GIRA selv til å se hva som egentlig skjuler seg i alle kurvene der inne på Garnrommet!


EHF Cup og Challenge Cup for kommende. Norges Håndballforbund kan glede seg over en kjærkommen sommergave fra Kulturdepartementet. Alt dette som da til tider hadde foregått, ble da lagt merke til nede i Bosnia og Eks - Jugoslavia, der da flere lurte på hva som hadde skjedd med blant annet meg, og fant også ut av dette, at jeg ikke viste noe om hva som hadde foregått i dette systemet hvor alt henger sammen, og ville gjerne vite hvem da de skyldige var, som igjen ble et.


Jeg har hatt problemer med fordøyelsessystemet svært lenge - rundt ett års tid. Jeg har prøvd å unngå matvarer jeg har lest ikke var så bra. Ble til slutt så vandt med at magen var dårlig at jeg ikke tenkte noe over det. Energinivået var greit så det var ikke noe kjempeproblem.


Dette er Norges største Strikkeblogg. Trenger du inspirasjon når det gjelder strikking? Da er det bare å scrolle seg nedover. Takk for at nettopp DU stakk innom. Men skal du introdusere Gaiman til unge lesere vill denne (sammen med Kirkegårdsboken og Coraline) være en perfekt måte å gjøre det på.


Artemis Fowl og Atlantiskomplekset av Eoin Colfer. Candy er opprinnelig fra Kyllingbyen i Minnesota, men oppdager veien til Abarat gjennom Jon Rakker og brødrene hans (de lever på hornene til Jon Rakker). Hver av dem representerer en time i døgnet, utenom den siste øya som er så hemmelig at selv ikke Abarat beboerne besøker den. Et av mantraene til de kinesiske mødrene er at barna kan klare dette, altså de pusher barna til å få A fordi de mener at barna kan klare dette.


Chua selv har en utrolig tillit til sine barn, at barna ikke skal kunne takle det presset de blir utsatt for streifer henne ikke slik som jeg oppfatter det i boken. Tulleruska har også skrevet om boka. I tillegg til alt dette setter vi opp et tabelltips basert på hvilket lag som har flest spillere som vil gå i krigen for laget sitt. Tete smiler fra øre til øre, Sven nesten har brukket beinet i en freak-kontor-nestenulykke og vi gleder oss alle mann til vårt møte med Egil Drillo Olsen på Rockefeller 28. Det går også rykter om at Adam skal bli solgt.


Han takker ja til VM-deltakelsen, og får spille semifinalen i VM. Markus og karaokekongen er den femte boka om Markus Simonsen, og den andre boka jeg leser om denne fyren. Den første jeg leste, var Markus og den store fotballkjærligheten, som jeg fikk av storesøsteren min til jul i fjor.


Du kan lese om hva jeg syntes om den boka HER! Denne gangen oppdaget vi et supert boksalg, og jeg fikk boka for 4- kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg