mandag 24. februar 2020

Skumgummi etter mål

Skumplast i alle tykkelser. Du kan få det som løpende metervare eller tilskjært på egne mål. Møbelvatt (polyesterfiber) i metervare. Resteruller av skumplast med 1. Maskinpark for blokkskjæring av skumplast til alle formål. Vi produserer også skumplast som metervare i alle mål.


Vår kundekrets omfatter bl. Vi sender over hele landet. Komfortable skummadrasser til alle anledninger. En skummadrass, også kalt skumgummimadrass, er en madrass med mange bruksmuligheter.


De kan ligge direkte på gulvet eller i en sengeramme. Vi har metervare i skumplast. Vi skjærer alle mål til båt og camping eller benker eller stoler. Finnes i forskjellige i tykkelser.


Vi på Sengemakeriet har utstyr, og kunskapen til å lage alle slags madrasser i alle slags rare størrelser. Vi bruker bare beste kvalitet kaldskum fra Norske Porolon. Slik at madrassen får en god å lang levetid. Se bildene av madrasser vi har ordnet til bobiler. Vi kan også skaffe fjærmadrasser i spesialmål.


Tykkelsene vi fører er: 3cm, 5cm, 7cm, 8cm, 10cm, 13cm, og 15cm. I kategorien med springmadrasser etter mål finner du madrassene fra vår Classic, Comfort og Dreams Serie. Forskjellen skal igjen finnes i antallet av fjær per m2. Dreams er nok en gang ’toppmodellen’ med Multipocket fjærer, imens Classic og Comfort er utstyrt med Pocket fjær.


Skumgummi etter mål

Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov. Jensen på Berger lager akkurat det det du vil ha både når det gjelder kvalitet og mål. Skrått, tjukt og skeivt, alt etter som du vil ha det. De selger nok ikke direkte til deg, så du må gå via forhandler.


Jeg skal bestille mine madrasser og overmadrasser via Skeidar i vinter. Lag en skikkelig mal til å legge ved bestillinga. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Skumfabrikken kan mange ting, og vores kernekompetence er at lave skumgummi efter mål. Uanset om det drejer sig om hynder, madrasser eller puffer, kan vi tilpasse vores dansk producerede koldskum, så det passer perfekt til dit behov.


Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Skumgummi efter mål er vores speciale. Vi standser og skærer selv skumgummi efter mål - så det betyder ikke noget med specielle mål eller skæve kanter.


Det er vores speciale. Du kan vælge mellem flere kvaliteter koldskum og bestille i helt præcise mål. Kaldskum madrasser etter mål. Du kan bruke hobbyskum til mye - for eksempel til å lage en madrass til dukkevognen, eller som polstring av stolseter og babysenger. Du kan også bruke hobbyskum som fyll i en hjemmelaget ammepute.


Vi skærer og leverer også hynder og madrasser nøjagtig ud fra din tegning eller skabelon, og i de mål du har brug for. Send din tegning via mail, vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg