mandag 17. februar 2020

Verdens beste kjøttpudding

Slik lager du kjøttpudding til hele familien. Vi hjelper deg med å lage fargerike retter med kjøttpudding. Hjemmelaget kjøttpudding er norsk tradisjonsmat, og er et godt middagstips for barn.


Varier med sauser og annet tilbehør. Verdens beste vafler Verdens beste vaffelrøre!

Her finner du oppskriften på de berømte vaflene fra sjømannskirken i København, som tidligere har blitt kåret til verdens beste vafler. Server sammen med en fløte saus eller kålstuing og gode poteter. For meg skal en kjøttpudding være saftig, god myk konsistens og en deilig skorpe. I tillegg skal den skal være godt krydret. Når man ser sluttresultatet skulle man tro at det krevde avanserte teknikker og kunnskaper for å lage denne kjøttpuddingen, men faktum er at det er veldig enkelt.


Pål Nisja-Wilhelmsen. Meat Loaf er en artist som veldig ofte får. Rør inn potetmel og krydder i kjøttdeigen.

Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt. Ha massen i en brødform. Sett den i en dyp langpanne og fyll på vann til det dekker ca.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. I min verden e ikkje kjøttpudding synonymt med lys farse, sånn som det kan være for mange. Til hverdagsmiddagene er det ofte prinsippet man tager det man haver som gjelder.


Og takket være matvarekjedenes tilsynelatende endeløse prisdumping på kjøttdeig, er det nettopp denne ingrediensen man ofte ender opp med å kokkulere middagen utifra. Oppskriften passer til en stor brødform med kjøttpudding. Kjør kjøttdeigen seig med saltet. Bruk en kjøkkenmaskin, eller rør for hånd. Bland inn krydder, potetmel, egg, løk, purre og persille.


Ambisjonene er store når Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Hauglan Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez nå setter opp sitt aller første helaftens show. Denne kaken går for å være Norges nasjonalkake og er ofte å finne på et typisk norsk kakebord enten det er bursdag, bryllup eller konfirmasjon. Kaken består av knasende sprø marengs og saftig formkake og er fylt med en silkemyk vaniljekrem blandet med bløtpisket krem.

Den er ikke vanskelig å lage, men sørg for å ha en helt ren bakebolle og visp når du skal piske eggehvite og sukker. Se også oppskrift på Kvæfjordkake, som fylles med romkrem. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv. Jeg var heldig å få oppskriften, og i dag deler jeg den for første gang på bloggen. Den passer perfekt til grillmat, på koldtbordet eller sammen med en god salat til fisk eller kjøtt.


Det her er virkelig verdens beste boller,namnam:) Jeg hadde litt salt i også brukte jeg tørrgjær,gr men det funka helt fint. Silje,pass på at melken har riktig temperatur,for varm eller kald så hver den ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg