onsdag 26. februar 2020

Retter med ricotta ost

Prøv også: Frisk ricotta med radiser og mynte. Retter med ricotta. Vi bruger ricotta på pizza, i tærte eller i lækre kager. For ricotta har en sødme over sig, hvilket kan skyldes at ricotta faktisk ikke er ost , men er vallen fra osteproduktioner.


Retter med ricotta ost

Den er godt egnet i ostekaker, kremete desserter og annen bakst, som dipp til salt og søtt, med pasta – både vendt inn og som fyll – og som topping på bruchetta, i omeletter og paier, fylt i kylling og på toppen av pizza eller salat. Ricotta er et italiensk melkeprodukt. Ovnsbakt omelett med spinat og ricotta - ost (Frittata di spinaci e ricotta ) Hva er egentlig frittata?


Du kan sammenligne frittata med en slags omelett. Vi kan lage tusenvis ulike typer av frittata, og de fleste oppskriftene vil være svært enkle og resultatet vil bli utmerket. Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta , løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang.


Retter med ricotta ost

Du kan også bruke ferdige pitabrø lefser eller stekte pizzabunner. Uansett, ricotta gjør seg godt i pastaretter, desserter, eller rett og slett på brødskiva. Mens de fleste inneholder helmelk og sitronsaft, er andre tilsatt fløte eller har eddik som syre i stedet for sitron. Matbloggeren Julie Van Rosendaal. Her finder du en liste af opskrifter som allesammen indeholder ingrediensen ricotta ost.


Smag til med salt, peber og muskatnød. Femina har lavet en samling af fantastiske opskrifter, der giver dig mulighed for at vælge en opskrift, der passer til lige netop dit behov. Ikke alle programmer som kombinerer ricotta og spinat er basert på strengt italienske oppskrifter. En kake som er svært lik en quiche kan gjøres når matlaging med spinat og ricotta.


Retter med ricotta ost

Spinat er felles for begge retter. Ble opprinnelig laget av saueost. Som med andre ferskoster har den forholdsvis kort holdbarhet. Skal du lage panna cotta? Vi i MENY anbefaler ricotta ! Lyst å lage din egen ricotta ? Mye bedre enn kjøpe ricotta ! Kok opp melk, kremfløte og salt i en stor gryte.


Jeg har samarbeidet med Arla om å lage diverse oppskrifter med blå eller hvit Castello- ost. Resultatet har blitt små videosnutter og diverse oppskrifter som skal brukes forskjellige steder. Det er virkelig enkelt!


Retter med ricotta ost

Osten er genial at bruge i pastaretter, for at tilføje en lækker cremet konsistens. Prøv Pastellas opskrift på pasta med rejer, hvor tortellinien er fyldt med basilikum og ricotta ost. Pastaen med ricotta blandes med rejer, avokado, mozzarella og frisk grøn salat. Fersk ricotta er en hvit, bløt, umodnet ost som kan minne om cottage cheese i utseende. Navnet ricotta kommer fra latin recocta, kokt en gang til.


Den har en mil søtlig smak når den er fremstilt av fersk, søt myse. Opprinnelig ble ricotta fremstilt av myse fra produksjon av saueost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg