tirsdag 25. februar 2020

Vademecum sår hals

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Vademecum fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet.

Se mer og kjøp her! Kjøp på nett og få produktet levert på døren, eller hent i ditt nærmeste Apotek. Rød og sår hals , pensle halsen med en q-tip med bar Vademecum. Halsen er bra dagen derpå. Min sønn hadde stort parti under armen med sopp.


Tok en bomulls dott med Vademecum på og trykket på soppen. Jeg gjorde det en gang og den ble helt borte. Vidundermiddel om en har neglsopp eller fotsopp.

Andre årsaker til sår og vond hals. Ifølge Norsk legevaktshåndbok kan en rekke sykdommer være årsaken til sår og vond hals : Kyssesyke, kalles på fagspråket mononukleose. Symptomer kan være slapphet, feber og hodepine, sender halssmerter.


Starter ofte med feber, sår hals og svelgesmerter. Pasienter med sår hals skal vanligvis behandles symptomatisk uten antibiotika. Det er derfor som regel ikke nødvendig for pasienter med sår hals å oppsøke lege.


Sår hals , svelgsmerter og feber. Initial slapphet, hodepine og feber, senere halssmerter. Kraftig forstørrede tonsiller med gråhvitt belegg.


Initialt sår hals , svelgsmerter og feber, forstørrede erytematøse tonsiller med pusspropper. Som oftest er sår hals ledd i en halsbetennelse, oftest på grunn av virus, av og til på grunn av bakterier. I sjeldne tilfeller er sår hals uttrykk for en alvorlig lidelse. Som regel har man da også andre symptomer i tillegg. For frisk pust og en god smak i munnen.


Noen dråper Vademecum i et glass vann gir frisk pust og god smak. Skyll grundig og spytt ut. Med hovne slimhinner i halsen kan det være vondt å svelge og snakke.


Det tar fra et par dager til rundt en uke før du er kvitt sårheten i halsen – men prøv disse rådene for å lindre plagene og for å bli raskere frisk.

Vondt i halsen Vondt i halsen og halssmerter kan være smertefullt og skremmende. I de fleste tilfeller gir plagene seg i løpet av et par dager til en uke. Slimhinnene hovner litt opp og det kan bli vondt å svelge. Sår og blemmer i munnen er som oftest forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens trøske som regel krever behandling med soppdrepende midler.


Symptomene kan være sår hals på en side, svelgebesvær, mye slim og svært dårlig lukt fra munnen. Pasienten kan også oppleve fremmedlegemefølelse og smerter som stråler ut til øret. NO: Å gå med sår hals er utrolig irriterende, og noen ganger går det så lang tid at det føles som om det overhodet ikke kommer til å gå over. Man tenker gjerne på den såre halsen som en vinterplage, men vi har nok alle fått med oss at dette kan dukke opp når som helst, og gjerne når det passer dårligst. Hva er de vanligste årsakene til kronisk sår hals ? Kronisk sår hals er vanligvis på grunn av kontinuerlig irritasjon, og forekommer ofte blant røykere eller de som bor i områder med høy forurensning.


Har gått med litt sår hals i snart mnd. Kan vera heilt fin i opptil ei veke, men så kjem det tilbake. Har ikkje feber, hovne mandler eller ømme lymfeknuter på halsen. Et par ganger til dagen begynner eg å nyse og blir tett i nesen.


Du kan få sår hals når som helst. Dette skyldes et virus eller en bakterieinfeksjon av den typen som fører til forkjølelse, influensa, halsbetennelseog kyssesyke. Det kan også skyldes røyking, overdrevet pusting gjennom munnen mens man sover, forurenset luft eller allergier.


Dersom du har så vondt i halsen at det er vanskelig å svelge tabletter kan du bruke mikstur eller stikkpiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg