mandag 3. februar 2020

Studentmat handleliste

Norges største utvalg. Alltid punktlig, og en mengde gode tilbud. Hvordan kan man spise sunt om man har dårlig råd? Hva med å kutte litt ned på godteri, potetgull, kjeks og annet.


Sats mer på mat med næringsstoffer kroppen har behov for. Fester og kafebesøk kan kanskje gjøres litt billigere. Kjøp store pakninger med ris, pasta, linser og bønner.


Disse holder seg godt lenge. En annen faktor som fører til kostbare middager, er er at mat er blitt så tilgjengelig at mange tillater seg å handle inn akkurat det de har lyst på hver dag, i stedet for å bruke det. Planlegg hva du trenger av mat, så slipper du å småhandle mange ganger i uken eller kaste mat du ikke spiser opp. Nå som jeg har vært student, og bodd hjemmefra i et helt år, føler jeg allerede at.


Vi får mange henvendelser om mat for studenter, hybelmat, billig middag og så videre. Her har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene. Derfor burde du alltid skrive en handleliste , sette opp et planlagt budsjett, og.


Ti tips til sunn og billig studentmat : 1. Bruk ti minutter på søndagen til å skrive ned hva du skal ha til middag mandag-søndag neste uke. Lag deretter en handleliste der du får med alle ingrediensene som trengs denne uka, og ta gjerne med hva du trenger av mat til de andre måltidene også. Har alltid handlet sporadisk, og dette blir ikke særlig billig i lengden.


Nå må jeg begynne å tenke mer økonomisk, og tenkte derfor å skrive ned handleliste , sånn at jeg kan storhandle når studielånet kommer nå på fredag. Har ikke tenkt ut så mange middager, da jeg har svært dårlig fantasi og ikk. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Kutt ned på godteri, potetgull, kjeks og annet snacks. Sats på mat med næringsstoffer kroppen har behov for. Kan kafebesøket gjøres litt billigere? Go large - kjøp store pakninger.


Ris, pasta, linser og bønner: disse holder seg godt - lenge! Deretter er det lurt å dele beløpet på fire slik at du vet hvor mye du kan bruke i uka. Jeg prøver å kun handle en dag i uka, gjerne mandag.


Jeg sjekker først hva jeg allerede har, planlegger hva jeg skal spise til middag de neste dagene og lager en handleliste som jeg følger til punkt og prikke. Du får både grønnsaker, belgfrukter og tunfisk, for å nevne noe. Har du forslag til billig og lettvindt mat for oss som ikke har så veldig høyt matbudsjett? Du blir lei til det punktet hvor du ønsker å kyle syltetøyglasset i veggen og sunt er det neppe, men mat er det.


Trenger råd om sunn studentmat – Trening og kosthold 28. Dette sparer man utrolig nok en del penger på, enn når man finner på middager underveis i butikken. Her er noen ideer til bra og sunne basisvarer på studentkjøkkenet eller på kjøkkenet til den som har et begrenset budsjett. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv.


Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Skriv meny frem til neste lønning. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg