tirsdag 25. februar 2020

Spisebord uttrekkbart

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. La deg inspirere av våre uttrekkbare spisebord i ulike design.


Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Med et spisebord som kan utvides kan du spise en intim og koselig frokost for to om morgenen og invitere venner på kortspill om kvelden. Et bord som vokser med oppgaven gir deg plass til både maten og menneskene du er glad i. Hvis sloganet forsiktig alltid forsikret er nær deg og i det minste delvis reflekterer din personlighet, kan foldebordene vise seg å være møbler du kan føle med en oppriktig og varm følelse. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.


Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Hvis du har et lite hjem, kan du kanskje ikke få plass til et større bor men det er mange fine bord som er mindre i størrelse. Det kan også være smart å investere i et bord som er uttrekkbart , fordi du raskt og enkelt kan sette ekstra plasser hvis du har selskap. Dimensjoner er et viktig aspekt å vurdere når du kjøper et nytt spisebord. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg.


Spisestuebord med plass til alle. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.


Er du på utkikk etter spisebord ? Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. Da har du kommet rett sted.

I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord. Et spisebord samler familie og venner rundt gode opplevelser. Hva med et plasseffektivt rundt spisebord , eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet.


Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Den fleksible løsningen, spisebord som kan forlenges. Da finner du et stort sortiment her hos oss.


Med uttrekksbord kan du gjøre spiseplassen om til et festbord i en fei. Vårt sortiment av spisebord som kan utvides,strekker seg fra billige uttrekksbor til mer eksklusive. Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Derfor er det også viktig å ha et spisebord der du kan sitte komfortabelt og føle deg avslappet. Skap en ny stil med et nytt bord!


Når du skal velge bord bør du tenke over hvilke materiale du liker og hvor mye vedlikehold du vil gjøre. Hvis du liker å invitere venner og familie på middag bør du kjøpe et fleksibelt bord som kan justeres etter antall gjester. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år.


A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Uansett hvor i livet du er akkurat nå, vil du få glede av et eksklusivt og individuelt spisebord. Bare tenk på alle timene du allerede har tilbrakt ved spisebordet ditt. Et flott design vil forsterke den gode opplevelsen. Hvert av våre spisebord er unikt laget med detaljer etter ønske fra deg som kunde.


På våre sider finner du et utvalg av modeller vi har laget, og vi kan selvsagt imøtekomme andre ønsker – det er slik våre flotte spisebord blir til! Hos oss får du både kjøpt ferdige grupper, og du kan sette sammen din helt egne kombinasjon av spisebord , spisestuestoler og eventuelt en spisestuesofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg